Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea nemulţumire a lui Ciprian Marica. Fostul atacant trage un nou semnal de alarmă: "Asta e realitatea în România"

EXCLUSIV | Marea nemulţumire a lui Ciprian Marica. Fostul atacant trage un nou semnal de alarmă: "Asta e realitatea în România"
Comentarii

Nemulţumit de lipsa de investiţii din sportul românesc din ultimii ani, Ciprian Marica trage un nou semnal de alarmă pentru şefii fotbalului.

Ciprian Marica aşteaptă implementarea sistemului VAR în fotbalul românesc şi nu înţelege de ce sistemul de arbitraj video nu este adus şi în Liga I.

"Suntem ultimii care impementăm acest sistem VAR, trist, dar asta e realitatea în România, din păcate! Vedem cum cele mai multe ţări au adoptat această idee, noi suntem din nou ultimii. 

Nu e o surpriză pentru că asta se întâmplă în orice domeniu. Ne-am obişnuit să fim ultimii în adoptarea lucrurilor pozitive şi care se întâmplă afară. Noi nu adoptăm, ci vrem să inventăm lucruri. 

Noi nici să adoptăm nu suntem în stare, vedem că ne ia timp şi timp care ne costă, nemulţumire e în continuare în rândul antrenorilor, conducătorilor, până la urmă parcă cei care sunt acolo nu lucrează în interesul cluburilor, parcă sunt aşa de capul lor şi iau decizii cum vor ei, fără să realizeze că ei sunt acolo pentru că cluburile i-au ales să fie acolo şi pentru a reprezenta dorinţele cluburilor" , a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare