Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Marea problemă a echipelor din Liga I la reluarea antrenamentelor: "Vor trebui băgaţi în carantină"

EXCLUSIV | Marea problemă a echipelor din Liga I la reluarea antrenamentelor: "Vor trebui băgaţi în carantină"

Hermannstadt​

Comentarii

Cluburile din Liga I îşi fac deja planurile pentru reluarea antrenamentelor din 15 mai, iar Iuliu Mureşan a dezvăluit că la Hermannstadt singura problemă este reprezentată de jucătorii străini care urmează să se întoarcă în România.

"Din data de 15 mai, am înţeles că se vor deschide şi hotelurile, dar fără restaurante. Şi atunci jucătorii vor putea fi ţinuţi în cantonament la un hotel sau la o pensiune. Noi avem aveastă posibilitate în Sibiu. Iar problema cu masa se rezolvă prin catering, pe care îl practică multe restaurante care s-au închis

Testarea se poate rezolva. Sunt clinici private care fac testări la cerere, cam peste tot sunt. Eu zic că e important să înceapă şi e important pentru noi să continuăm acest campionat, să îl terminăm pe teren, să se stabilească ierarhia, clasamentul, pe criterii sportive, nu pe alte criterii.

După aceea, după o pauză care va fi mai scurtă, probabil, se va începe campionatul următor. E bine pentru noi, pentru că se va reîncepe activitatea, pentru că acest lucru şi-l doreşte toată lumea, toate echipele, toţi sportivii profesionişti îşi doresc acest lucru, din toate ramurile sportive, nu numai din fotbal.

Începând de ieri am anunţat jucătorii să vină. Cu jucătorii români nu e o problemă, cu jucătorii străini va fi o problemă, pentru că cei care sunt plecaţi, vor trebui carantinaţi. Deci vor trebui să vină mai repede jucătorii. De exemplu, Vasile Miriuţă a venit, e la Sibiu, şi chiar în data de 14 îi expiră cele 14 zile de carantină" , a declarat preşedintele celor de la Hermannstadt, Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare