Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea surpriză din fotbalul românesc. Panduru, uluit de noua forţă a Ligii I. FCSB şi CFR sunt în pericol: "E greu să n-ai rezultate cu asemenea echipă"

EXCLUSIV | Marea surpriză din fotbalul românesc. Panduru, uluit de noua forţă a Ligii I. FCSB şi CFR sunt în pericol: "E greu să n-ai rezultate cu asemenea echipă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a dat marea lovitură în Liga I şi l-a readus pe Budescu. Mijlocaşul a semnat un contract pe două sezoane cu echipa pregătită de Dan Alexa.

"Nu mă surprinde că Budescu a revenit la Astra. El a făcut mereu ce a vrut, s-a dus unde a vrut el, unde i-a fost mai comod, unde se simte bine. Mă surprinde doar că auzeam că are acolo niste salarii din cale afară de mari si mai bine stai acolo doi ani, ai făcut câteva milioane si după aia vezi tu ce mai faci.

Se întoarce la Astra si alege unde ii e mai comod, unde e numarul 1, unde face ce vrea. În momentul în care vine Budescu, Astra are în faţă vreo 5-6 jucători de mare calitate. Budescu, Alibec. Begue, Matei, Răduţ, Vali Gheorghe. Sunt 6-7 jucători de mare clasă cu care poţi să joci un fotbal adevărat, sănătos. Alexa este norocos în acest moment, pentru că are o echipă destul de bună. Cred că e greu să nu ai rezultate cu acestă echipă" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Becali l-a vrut pe Budescu la FCSB

Înainte de a semna cu Astra Giurgiu, Gigi Becali a încercat să-l readucă şi el la echipă pe Budescu. Deşi avea promisiunea că nu va reveni la o altă echipă în Liga I în afară de FCSB, până la urmă, patronul roş-albaştrilor s-a văzut învins în faţa lui Ioan Niculae. Constantin Budescu a semnat cu Astra, iar acum Alexa are parte de un lot excelent pentru Liga I, lot din care mai fac parte nume importante precum Mihai Răduţ, Gabi Tamaş, Florentin Matei sau Denis Alibec.

Afla mai multe despre: alexapanduruastrafcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare