Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea trădare a anului pe axa FCSB - CFR Cluj! Rivalii au profitat de situaţia titularului şi l-au transferat. Detaliile mutării, dezvăluite

EXCLUSIV | Marea trădare a anului pe axa FCSB - CFR Cluj! Rivalii au profitat de situaţia titularului şi l-au transferat. Detaliile mutării, dezvăluite

FCSB

Comentarii

Rivalitatea dintre CFR Cluj şi FCSB a fost purtată, atât pe teren, cât şi în afara lui, pe piaţa transferurilor. Ardelenii s-au încoronat campioni ai României şi în sezonul recent încheiat şi, mai mult, au reuşit să-i dea o lovitură FCSB-ului din interior. După aproape jumătate de an de la transferul în Gruia, Cristian Bălgrădean (32 de ani) a vorbit deschis despre plecarea de la echipa lui Gigi Becali.

Cum a avut loc marea trădare a anului! Cristian Bălgrădean, despre transferul de la FCSB la CFR Cluj

CFR Cluj a reuşit să-i administreze o lovitură FCSB-ului în vară, atunci când l-a convins pe titularul echipei lui Gigi Becali, Cristian Bălgrădean, să semneze pentru transferul în Gruia. 

Portarul de la FCSB se afla în ultimele şase luni de contract şi, teoretic, putea să semneze cu orice echipă. Cristian Bălgrădean a dezvăluit că FCSB nici măcar nu i-a propus prelungirea contractului. Iar indecizia a costat-o pe FCSB. 

CFR Cluj a intrat pe fir şi l-a convins pe Cristian Bălgrădean să semneze până în 2022. Într-un interviu acordat Telekom Sport, portarul campioanei României a vorbit despre perioada în care a fost în mijlocul scandalului la FCSB: 

"Cred că a fost un transfer bun, un transfer reuşit. Probabil că cei de la Steaua (n.r. - FCSB) au fost surprinşi, dar nu aveau de ce, pentru că eu am primit oferta de la CFR Cluj, în condiţiile în care Steaua (n.r. - FCSB) nu mi-a propus nimic. Eram în ultimele şase luni de contract şi atunci nu puteam să refuz o asemenea ofertă", a declarat Cristian Bălgrădean. 

Cristian Bălgrădean: "Cu oficialii nu am mai vorbit. FCSB e Steaua"

Deşi nu a mai discutat cu Gigi Becali sau cu oamenii din conducerea FCSB-ului, Bălgrădean recunoaşte că a ţinut legătura cu foştii săi colegi, după ce a petrecut doi ani şi jumătate la echipa din Bucureşti: "Bineînţeles, cu jucătorii nu se pune problema să nu vorbesc. Până la urmă, am semnat cu o rivală (n.r. - CFR Cluj), dar nu văd nicio problemă în asta. Cu oficialii, nu (n.r. - nu a mai vorbit). Nu am mai vorbit cu nimeni. Pentru mine, FCSB e Steaua, personal", a mai spus portarul de la CFR Cluj în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Gigi Becali, supărat pe Cristian Bălgrădean după transferul la CFR Cluj

Finanţatorul FCSB l-a criticat în mai multe intervenţii pe actualul portar de la CFR Cluj şi i-a reproşat că nici măcar nu l-a anunţat că a semnat cu actuala campioană. Mai mult, Gigi Becali plănuia să înceapă o partidă cu CFR Cluj, din sezonul trecut, cu Cristian Bălgrădean în poartă: „Păi. eu pot să cred că un om poate să facă ce a făcut Bălgrădean? Eu nici acum nu pot să cred aşa ceva. Ce poţi să faci în situaţii din astea? Dacă nu venea la hotelul Marriott o persoană să-mi spună, eu îl lăsam să apere şi cu CFR-ul”, spunea, în august, finanţatorul FCSB pentru As.ro.

Afla mai multe despre: cristian balgradeanfcsbcfr clujcfr fcsbcristian balgradean cfr clujcristian balgradean fcsbgigi becaligigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare