Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marele regret al lui Bănel Nicoliţă: "A fost o nebunie de a mea". Ce planuri de viitor are fostul internaţional

EXCLUSIV | Marele regret al lui Bănel Nicoliţă: "A fost o nebunie de a mea". Ce planuri de viitor are fostul internaţional

Fotbal intern

Comentarii

Bănel Nicoliţă a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, iar acum, la 34 de ani, fostul idol din Ghencea a pus stop ultimului proiect în care a fost angrenat.

Nicoliţă a renunţat la proiectul de la Făurei, acolo unde era jucător, dar şi antrenor: "A fost o nebunie de-a mea, eu mi-am făcut-o. Nu a fost cel mai bun lucru sau cea mai bună idee pe care am luat-o. Nu am să mai fiu din ianuarie pentru că i-am promis copilului meu cel mare, Amalia, că nu o să mai merg acolo şi aşa voi face. Tot timpul pe drumuri, sacrificii, bani pierduţi, familie neglijată şi aşa mai departe. Sper să fi înţeles şi familia mea că a fost o greşeală, dar pe care mi-o asum şi o regret acum dacă mă întrebi. Dar până la urmaă aia a fost la momentul acela, am ales cu sufletul fotbalistic", a explicat Bănel decizia lui. 

Fostul jucător de la Saint-Etienne sau FC Nantes nu are un plan exact pentru viitorul apropiat, însă ştie că, într-un fel sau altul, va rămâne tot în fotbal: "Momentan vreau să fac o pauză să fiu mai mult alături de copilaşi şi apoi voio vedea unde mă voi duce. Ori să antrenez, ori  să... nu ştiu. Momentan vreau să fiu alături de copii".

 

Afla mai multe despre: banel nicolita 

viewscnt
Articole similare