Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marele regret al lui Cosmin Contra: ”Un astfel de jucător nu mai există în Liga I”. Ce fotbalist l-a uimit pe selecţioner

EXCLUSIV | Marele regret al lui Cosmin Contra: ”Un astfel de jucător nu mai există în Liga I”. Ce fotbalist l-a uimit pe selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra se confruntă cu probleme mari înaintea startului în preliminariile pentru EURO 2020. Mai mulţi fotbalişti convocaţi s-au accidentat, iar selecţionerul a fost obligat să schimbe nume grele în lotul României.

Dintre toţi, Contra pare să-l regrete cel mai mult pe Mihai Pintilii. Selecţionerul este de părere că tipul de fotbalist pe care Pintilii îl reprezintă nu se mai regăseşte în Liga I.

Profilul jucătorului Pintilii nu îl mai găsim în România. Este un număr 5 agresiv, transmite acea agresivitate, un jucător care transmite întotdeauna în teren coechipierilor spiritul ăla de luptă şi întotdeauna e extraordinar să ai un jucător ca el. Din păcate pe postul ăla nu mai avem jucători ca Pintilii, de profilul lui Pintilii. Avem altfel de jucători, cu alte caracteristici dar nu ca Pintilii.

Mă bazam pe Pintilii, mai ales că la meciul de la Craiova, cu Suedia, din punct de vedere tactic şi ceea ce am lucrat două zile înainte de meci cu Pintilii, el a realizat în teren exact ceea ce i-am cerut şi din punct de vedere tactic cred că a fost unul dintre motivele pentru care am şi câştigat acel meci”, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nationalapintilii,  

viewscnt
Articole similare