Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marian Drăgulescu a fost supus unei intervenţii la inimă. I s-a făcut o ablaţie!

EXCLUSIV | Marian Drăgulescu a fost supus unei intervenţii la inimă. I s-a făcut o ablaţie!

Gimnastică

Comentarii

În urmă cu mai bine de o lună, gimnastul Marian Drăgulescu era oprit să mai participe la concursurile interne şi internaţionale ca urmare a problemelor de ordin medical descoperite la inimă.

Decizia a fost luată atunci de medicii de la Institutul de Medicină Sportivă din Bucureşti, care au constatat că gimnastul are extrasistole, recomandându-i un consult amănunţit de specialitate.

”După ce am făcut EKG-ul, medicii şi-au dat seama că am unele probleme. În clipa în care am ajuns la  cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie. Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme ca urmare a medicaţiei dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie, pe care, în cele din urmă a făcut-o şi care s-a dovedit a fi un succes. Abia m-am externat iar în câteva zile voi reintra în sală pentru a-mi reula pregătirea”, a explicat Marian Drăgulescu pentru site-ul telekomsport.ro. 

Ablaţia cardiacă este o intervenţie minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a ţesutului inimii care provoacă tulburările de ritm cardiac. Operaţia este recomandată persoanelor mai vârstnice, precum şi celor care suferă de sindromul Wolff-Parkinson-White.

Afla mai multe despre: gimnasticamarian dragulescu,  

viewscnt
Articole similare