Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marica, despre primul sezon ca patron în fotbalul românesc: "Aşa emoţii nu îmi amintesc când am mai avut" Cum vede viitorul clubului

EXCLUSIV | Marica, despre primul sezon ca patron în fotbalul românesc: "Aşa emoţii nu îmi amintesc când am mai avut" Cum vede viitorul clubului

Liga 2

Comentarii

Farul trece printr-o perioadă delicată după ce fotbaliştii au protestat la meciul din ultima etapă din cauza restanţelor salariale. Fostul atacant a explicat în exclusivitate pentru Telekom Sport situaţia grupării constănţene.

Vestea că Ciprian Marica a ajuns finanţator la Farul a luat prin surprindere pe toată lumea în toamna anului trecut. Echipa la care a debutat Gică Hagi s-a salvat de la retrogradare, dar nu fără sacrificii. La 33 de ani, jucătorul cu 25 de goluri marcate pentru naţională a retrăit anumite sentimente de care a avut parte în cariera de fotbalist. 

"Mi-a fost greu. Aşa emoţii trebuie să recunosc că nu îmi aduc aminte când am avut ultima oară. Şi, dacă vă aduceţi aminte, vă spuneam în timpul campionatului că, dacă cineva vrea să trăiască emoţii şi să trăiască la maximum, să îşi ia o echipă de fotbal.  Şi se mai află şi în situaţia de a se lupta la retrogradare... a fost greu, însă sunt bucuros că ne-am îndeplinit obiectivul, că am reuşit să ne menţinem în liga a doua. Farul este un club iubit şi un club la care pretenţiile sunt foarte mari. Nu este uşor să te afli într-o zonă atât de periculoasă, când oamenii îşi doresc ca echipa asta să promoveze şi să revină acolo unde îi este locul, în primul eşalon" a spus Marica. 

Fostul internaţional aşteaptă ajutorul primăriei pentru a se putea bate pentru obiective mai îndrăzneţe. 

"E foarte greu, azi, ca privat, să te poţi lupta de la egal la egal cu primăria din Arad sau Buzău, primăria din Piteşti, care vedem că face toate eforturile ca această echipă să intre în primul eşalon. Să nu mai vorbim de cei de la Cluj. Tocmai de aceea, când am venit la Constanţa, am avut o discuţie cu autorităţile locale şi judeţene şi mi-au promis că se vor implica şi ele şi vor susţine. Constănţenii merită, această echipă este renăscută din dragostea constănţenilor pentru Farul. Este echipa oraşului, este echipa care spune povestea unei comunităţi" a adăugat patronul Farului. 

Afla mai multe despre: ciprian maricafarulfinanţatorpromovare 

viewscnt
Articole similare