Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marica l-a dat de gol. Dezvăluire surprinzătoare despre Piţurcă. Ce-i punea fostul selecţioner pe jucători să facă la antrenamente

EXCLUSIV | Marica l-a dat de gol. Dezvăluire surprinzătoare despre Piţurcă. Ce-i punea fostul selecţioner pe jucători să facă la antrenamente

Echipa națională

Comentarii

Inaugurat în toamna anului 2017, noul stadion "Ion Oblemenco" n-a avut parte până acum de cea mai bună suprafaţă de joc. Gazonul le-a dat mari bătăi de cap oltenilor, în special în această săptămână, când au avut loc două meciuri oficiale în mai puţin de 24 de ore.

Cel mai supărat din cauza gazonului a fost Victor Piţurcă. Antrenorul Universităţii Craiova a recunoscut, în nenumărate rânduri, că stadionul oltenilor are nevoie de un nou gazon. Pornind de la declaraţiile lui Piţurcă, Ciprian Marica a dezvăluit o întâmplare amuzantă din perioada în care cei doi colaborau la echipa naţională.

"Ce utopie că nea Piţi se plânge de gazonul prost! Îmi aduc aminte la meciurile cu Olanda şi cu Franţa, la care terenul era impecabil, că nea Piţi ne-a pus să ne antrenăm acolo şi să băgăm multe alunecări. Bine, a fost parte din tactica de joc, să spun aşa

Voiam să stricăm puţin gazonul, pentru că era prea bun pentru adversarii pe care îi întâlneam. Dar sigur că avem nevoie de un gazon bun. Şi nu neapărat pentru rezultate, ele contează, dar spectacolul este mult mai frumos atunci când ai o suprafaţă bună de joc" , a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

"Vreau să mă refer la teren, acum îmi dau seama ce minus mare este pentru echipă. Nu mai vorbesc de golul pe care l-am primit cu FCSB. Mingea a sărit dintr-o groapă făcută acolo, dintr-un morman de pământ, nu se poate aşa ceva.

Trebuie să dea de gândit organelor care conduc, fiindcă foarte repede trebuie să se ia măsuri. Dacă nu, şi băieţii sunt de acord cu mine, vom merge să jucăm în altă parte. Asta e. Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie nouă, jucătorilor. Este un minus mare pentru noi acest teren şi trebuie să se ia măsuri cât mai repede" , declara, săptămâna trecută, Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare