Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Bilaşco a lămurit problema plecării lui Edi Iordanescu de la CFR Cluj. "Nici el nu a vrut să spună aşa ceva!"

EXCLUSIV | Marius Bilaşco a lămurit problema plecării lui Edi Iordanescu de la CFR Cluj. "Nici el nu a vrut să spună aşa ceva!"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco a vorbit despre problema plecării lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj.

Chiar dacă echipa este în lupta pentru titlu în Liga 1, având şanse reale să îl câştige, în presă eu apărut zvonuri că Iordănescu şi-ar fi anunţat plecarea de la club după terminarea actualului sezon. Iordănescu a ajuns pe banca CFR-ului în luna decembrie a anului 2020, după plecarea lui Dan Petrescu.

După egalul cu FCSB din campionat scor 1-1, Iordănescu i-ar fi anunţat marţi pe jucători că va pleca de la echipă, deoarece a fost nemulţumit de atitudinea fotbaliştilor în teren. El ar fi spus că nu va rămâne, chiar dacă va aduce al patrulea titlu consecutiv în Gruia. 

Oficialul ardelenilor, Marius Bilaşco a vorbit despre o eventuală plecare a lui Iordănescu de la club. El a dezvăluit că totul a fost scos din context şi că, de fapt, nu a dorit să spună aşa ceva.

 Nici el nu a vrut să spună aşa ceva

"Nu a fost un anunţ de genul acesta, a fost o discuţie pe care au avut-o jucătorii cu antrenorii. Din ce mi-a spus Edi, a fost scos din context. Niciodată nu s-a pus problema de aşa ceva şi nici el nu a vrut să spună aşa ceva", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekomsport. 

 

Afla mai multe despre: marius bilaşco 

viewscnt
Articole similare