Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Bilaşco e ferm. Chiar dacă Păun a fost testat pozitiv cu COVID-19, vrea ca Liga 1 să se termine pe teren: "Ne-am dorit asta de la bun început!"

EXCLUSIV | Marius Bilaşco e ferm. Chiar dacă Păun a fost testat pozitiv cu COVID-19, vrea ca Liga 1 să se termine pe teren: "Ne-am dorit asta de la bun început!"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco a vorbit la Telekom Sport şi a spus că îşi doreşte ca Liga 1 să se termine pe teren, chiar dacă s-au înmulţit cazurile de COVID-19 în fotbalul românesc. Oficialul CFR-ului a spus că sănătatea jucătorilor contează foarte mult, însă vrea ca sezonul să ajungă la final pe teren.

În ciuda faptului că Alexandru Păun a fost testat pozitiv cu COVID-19, Bilaşco e convins că acesta se va face bine, iar sezonul ar trebui dus la bun sfârşit pe teren.

”Respectând această competiţie şi protocolul medical, am considerat că trebuie să facem un test, tocmai pentru a nu pune în primejdie sănătatea noastră. Puteam să nu facem testul, să ne prezentăm la meci şi imaginaţi-vă ce s-ar fi întâmplat şi cu cei de la FCSB apoi. Noi ne-am dorit de la început ca acest campionat să se termine pe teren! Am fost pe primul loc mai tot timpul, iar când a fost întrerupt eram cei mai avantajaţi. Ne dorim în continuare ca acest campionat să continue! Este important ca noi să fim echilibraţi, să înţelegem gravitatea situaţiei. Suntem consternaţi de ceea ce se întâmplă...să comentezi atât de mult pe această temă. Mai mult decât atât, suntem consternaţi de caracterul, ipocrizia, nesimţirea unora care vor să oprească sezonul. Noi am respectat foarte mult competiţia, suntem fair play, am fost şi vom fi. Cel mai bine este să ne gândim la sănătatea jucătorilor, dar şi ca acest campionat să se termine pe teren!”, a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport, duminică.

BREAKING NEWS | Caz de COVID-19 în Gruia: Alexandru Păun, depistat pozitiv. Derby-ul FCSB - CFR Cluj s-a amânat

Cu câteva ore înainte de startul partidei FCSB - CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1, Alexandru Păun (25 de ani), fotbalistul campioanei României a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi partida a fost amânată. Jucătorul ar fi luat virusul după ce a ieşit la masă alături de câţiva prieteni, dar acum se simte mai bine şi în curând va repeta testarea, aşteptând un rezultat negativ.

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare