Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Croitoru a pus piciorul în prag: "Dacă FCSB îl vrea, trebuie să plătească"

EXCLUSIV | Marius Croitoru a pus piciorul în prag: "Dacă FCSB îl vrea, trebuie să plătească"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru, antrenor celor de la FC Botoşani, a vorbit despre ultimul transfer făcut pe axa Botoşani - FCSB. Tehnicianul a spus în ce condiţii poate ajunge fotbalistul acum la gruparea "roş-albastră".

Andrei Miron (25 de ani) s-a înţeles cu FCSB, însă cele două cluburi au căzut de acord să îl lase pe fundaşul central să vină gratis la gruparea "roş-albastră", însă după cele patru meciuri rămase din campionatul regulat. Totuşi, fotbalistul a declarat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că vrea să vină de acum la vicecampioana României. 

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea Sport Report, Marius Croitoru a declarat în ce condiţii poate ajunge Miron în acest moment la echipa patronată de Gigi Becali: "Este simplu. Dacă îşi doreşte de acum, FCSB trebuie să pltească o anumită sumă de bani. Dacă acceptă varianta noastră, aceea de a-l lăsa jucător liber, noi am fi vrut să joace cele 4 etape rămase din campionatul regulat. Dar din cauza faptului că perioada de transferuri se termină înainte de sfârşitul celor 4 etape, mai exact cred că după a treia etapă, atunci va fi lăsat să plece în condiţiile noastre, adică cele de jucător liber, în care FCSB să nu plătească niciun ban acum, ci doar la un eventual transfer, un anumit număr de procente", a spus antrenor despre situaţia lui Miron. 

Croitoru este încrezător că poate da în continuare 100% dacă rămâne şi aceste patru meciuri la Botoşani şi nu va fi cu gândul la FCSB: "Este un băiat deosbit şi un caracter extraordinar, în afara faptului că este şi un fotbalist foarte bun. Eu sunt ferm convins că va da totul. N-am nici cea mai mică îndoială"

De asemenea, antrenorul lui FC Botoşani a vorbit şi despre greutatea lui Miron, un subiect ridicat de mai mulţi oameni din fotbalul românesc: "A avut după perioada de contonament, după câteva etape, a avut o mică accidentare, după care a stat aproape 3 săptămâni şi atunci a pus două, trei kilograme pe el, după care uşor, uşor a început să dea jos. Acum nu ştiu, pentru că a fost în vacanţă, dar dacă v-aş spune sincer, unul sau două kilograme a avut în plus"

În locul lui Andrei Miron, FC Botoşani l-a adus pe Alin Şeroni. 

Afla mai multe despre: marius croitoruandrei mironmiron fcsbtransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare