Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Croitoru despre transferul lui Moruţan în Golf: ”Financiar, un câştig imens pentru el. Valoric, nu cred!”

EXCLUSIV | Marius Croitoru despre transferul lui Moruţan în Golf: ”Financiar, un câştig imens pentru el. Valoric, nu cred!”

Fotbal intern

Comentarii

Croitoru a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre Olimpiu Moruţan. Antrenorul lui Botoşani nu îi sugerează fotbalistului lui FCSB să plece în Emirate.

Croitoru îi spune lui Moruţan să nu meargă în Emirate

Olimpiu Moruţan ar putea pleca în Emirate. Fotbalistul lui FCSB a primit o ofertă din Golf, iar Becali poate să îl dea cu 10 milioane de euro. Cu toate acestea mulţi oameni ai fotbalului îl sfătuiesc pe Moruţan să nu meargă acolo din cauza nivelului scăzut al campionatelor, dar şi pentru că acesta ar putea ajunge, prin calităţile sale, la o echipă importantă din vest. 

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Marius Croitoru i-a transmis un sfat lui Moruţan. Antrenorul celor de la Botoşani îi sugerează lui Olimpiu să nu aleagă Emiratele, pentru că poate ajunge cel puţin la nivelul colegilor săi de la FCSB, Dennis Man şi Florinel Coman.

"Tot timpul am avut o impresie foarte bună despre el. Îmi place stilul lui de joc, calităţile lui. Cred că este în cel mai bun moment al carierei, dar valoric nu cred că trebuie să ajungă în acea zonă.

"Ok, financiar va fi un câştig imens pentru el, dar valoric, nu cred. Eu cred că Moruţan poate creşte mai mult şi poate ajunge la nivelul lui Man, lui Coman. Moruţan poate fi un jucător de viitor pentru România din punctul meu de vedere.", a spus Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: olimpiu morutan marius croitoru fcsb becali 

viewscnt
Articole similare