Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Croitoru este de partea cluburilor şi acceptă scăderea salariului: "Sunt lucruri pe care trebuie să le înţelegem cu toţii"

EXCLUSIV | Marius Croitoru este de partea cluburilor şi acceptă scăderea salariului: "Sunt lucruri pe care trebuie să le înţelegem cu toţii"

FC Botoșani

Comentarii

Într-o perioadă grea din punct de vedere financiar pentru echipele din Liga 1, Marius Croitoru este solidar cu cluburile de fotbal şi este de acord ca salariile să fie reduse.

Învitat în emisiunea Sport Report, Croitoru nu a ezitat niciun moment când a fost întrebat dacă ar accepta micşorarea salariului cu 50%: "Normal că accept", a spus el. 

Tânărul antrenor de la FC Botoşani şi-a motivat şi afirmaţia, chiar dacă conducătorii clubului încă nu au propus această măsură: "Dar sunt lucruri pe care trebuie să le înţelegem cu toţii la acest moment. Şi unul dintre aspecte este cel financiar. Vom vedea, dacă clubul va întâmpina probleme reale din punct de vedere financiar, normal că şi eu şi noi vom face o înţelegere în care să fie bine pentru ambele părţi. Este cel mai important lucru să trecem împreună peste această perioadă", a mai spus tehnicianul de la Botoşani. 

La primul sezon ca antrenor, după o scurtă experienţă ca director sportiv, tot la FC Botoşani, Marius Croitoru a reuşit să îşi califice echipa, în premieră, în play-off-ul campionatului. În cele două etape jucate până la suspendarea campionatului, Botoşani a remizat, 2-2, cu FCSB şi a pierdut, 0-1, împotriva celor de la Astra Giurgiu. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare