Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Croitoru n-a trecut peste eliminarea Botoşaniului din Europa League! Abia şi-a putut ţine nervii în frâu: "M-am cenzurat cât am putut, credeţi-mă!"

EXCLUSIV | Marius Croitoru n-a trecut peste eliminarea Botoşaniului din Europa League! Abia şi-a putut ţine nervii în frâu: "M-am cenzurat cât am putut, credeţi-mă!"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul Botoşaniului, n-a trecut încă în totalitate peste eliminarea din preliminariile Europa League, suferită în faţa macedonenilor de la Skendija (0-1, pe teren propriu). În direct la Telekom Sport, tehnicianul a mărturisit că în reacţia de după meci, la cald, s-a cenzurat cât a putut.

Croitoru nu credea că FC Botoşani poate pierde în faţa macedonenilor de la Skendija şi, după ce aceştia au deschis scorul rapid - în minutul 2 -, antrenorul formaţiei moldave a aşteptat tot meciul pentru ca echipa sa să egaleze. Lucru care nu s-a întâmplat.

La finalul partidei, Croitoru a fost extrem de nervos, dar a dezvăluit că s-a cenzurat cât a putut: "Credeţi-mă că în reacţia de după meci m-am cenzurat cât am putut. Eram şi mai şi. Eram în faţa unui moment bun, unui moment istoric pentru noi. N-am simţit absolut deloc că putem pierde. Tot timpul aşteptam ca cineva să dea gol", a spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

FC Botoşani a fost eliminată de Skendija din turul doi preliminar al Europa League. Echipa lui Marius Croitoru a fost învinsă cu 1-0 de formaţia din Macedonia, după un gol marcat de Besart Ibraimi în minutul 2.

Au ratat întâlnirea cu Tottenham şi Mourinho!

FC Botoşani era în faţa unui meci mare dacă trecea de Skendija. După ce au eliminat pe Ordabasy în primul tur preliminar din Europa League, dacă treceau şi de Skendija, cei de la FC Botoşani o puteau întâlni în turul trei preliminar pe Tottenham, echipa lui Jose Mourinho din Premier League. Partida cu Spurs s-ar fi jucat în România şi ar fi fost una dintre partidele de referinţă pentru FC Botoşani.

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosanieliminareeuropa league 

viewscnt
Articole similare