Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Croitoru poate pleca de la FC Botoşani. Ofertă primită din Liga 1 de fostul jucător de la FCSB

EXCLUSIV | Marius Croitoru poate pleca de la FC Botoşani. Ofertă primită din Liga 1 de fostul jucător de la FCSB

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani) este unul dintre antrenorii care au surprins plăcut în acest sezon de Liga 1. Fostul mijlocaş este pe locul 9 momentan cu FC Botoşani şi echipa moldavă încă speră la intrarea în playoff.

Parcursul bun al echipei de până acum a atras şi atenţia cluburilor din Liga 1 asupra antrenorului Marius Croitoru. Un tehnician care preferă cartea atacului, care recunoaşte cu nonşalanţă că elevii săi ştiu doar să atace, a fost ofertat în această scurtă perioadă în care a fost "principal". 

Aflat în studioul Telekom Sport, Marius Croitoru a recunoscut că a avut oferte de la o formaţie din Liga 1, atunci când Dan Udrea, moderatorul emisiunii, l-a întrebat dacă a existat un interes concret pentru el. Totodată, fostul mijlocaş de la FCSB a spus că nu are nicio clauză în contract şi poate pleca oricând de la Botoşani, iar în acelaşi timp clubul poate renunţa oricând la el. 

Chiar dacă a primit o ofertă de a pleca, Croitoru vrea să rămână la Botoşani: "Nu mă interesează pentru că eu am un proiect pe care vreau să îl duc la bun sfârşit. Vom vedea ce ne va rezerva timpul. Şi viaţa. Mulţi antrenori mai experimentaţi ca mine au avut siguranţa contractului, a postului, dar nu îţi aduce anul ce îţi aduce ziua".

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare