Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Niculae a identificat problema lui Dinamo: "Asta a fost greşeala lui Rednic" Mesajul fostul fotbalist pentru fanii câinilor

EXCLUSIV | Marius Niculae a identificat problema lui Dinamo: "Asta a fost greşeala lui Rednic" Mesajul fostul fotbalist pentru fanii câinilor

Dinamo București

Comentarii

Fostul golgheter din Ştefan cel Mare crede că aducerea în grabă a unor fotbalişti ale căror calitaţi nu au fost verificate a generat acest recul al roş-albilor, care au terminat sezonul cu cea mai modestă clasare din istoria clubului.

17 fotbalişti a adus Mircea Rednic la Dinamo în ultimul său mandat. Puţini au confirmat însă. Antrenorul a fost cel care a mizat pe ei şi tot el a răspuns cu postul la sfârşitul sezonului. 
 
"Mă aşteptam să continue, a adus foarte mulţi jucători. În disperarea de a avea rezultate unii veneau, alţii plecau. Aici a fost şi greşeala lui, pentru că nu a trimis oameni specializaţi pentru a alege acei jucători. A ales în grabă şi probabil a trimis-o pe fiica lui sau mai ştiu eu pe cine. A fost o greşeală din partea lui. La Dinamo e o problemă: sunt schimbările astea de antrenori, vine un antrenor cu o strategie, cu o tactică nouă, se schimbă jucători foarte mulţi, se pierd bani, se pierde timp şi Dinamo este unde este. Şi e păcat" este regretul fostului fotbalist. 
 
Dinamo nu a mai luat titlul de 12 ani, iar căderea pare a fi imposibil de oprit. 
 
"La Dinamo nu există un proiect pe termen lung. Nu poţi avea rezultate pe termen scurt fără investiţii mari. La Dinamo nu se fac investiţii mari, atunci din punctul meu de vedere ar trebui să existe o strategie pe termen lung pentru formarea unei echipe. Cu bani puţini se poate face performanţă. Avem exemplul lui Hagi, care promovează tineri, nu cu salarii foarte mari, nu cu aducerea unor nume foarte mari, cu investiţii foarte mari. Face treabă, câştigă trofee. La Dinamo, într-adevăr, se vor rezultate imediate. Cred că şi suporterii ar înţelege dacă s-ar face un proiect serios şi după 2-3 ani să se bată la titlu" mai spune cel poreclit Săgeată. 
 
Marius Niculae are şi un mesaj pentru fanii care au încercat să schimbe hotărârile luate în birourile finanţatorului Ionuţ Negoiţă. 
 
"Nu sunt de acord cu această atitudine de forţă, eu văd sub altă formă protestul faţă de echipă. Pentru că totuşi avem un scop comun cu toţii. Şi eu, ca fost jucător, acum ca suporter, îmi doresc ca Dinamo să fie acolo unde îi e locul. Adică Locul 1. Va fi foarte greu şi pentru Neagoe, bineînţeles. Nu poţi să îşi faci treaba în linişte, ai o presiune în plus în afara rezultatelor, şi suporterii care nu o să creeze atmosfera pe care ar trebui să o creeze, să îşi încurajeze echipa.  Eu sper să se liniştească lucrurile şi cu toţii să ne unim, ca să aducem Dinamo acolo unde îi este locul. Şi bineînţeles, domnul Negoiţă să facă un efort, să facă nişte investiţii majore, să vreo 3-4 jucători de valoare, care eu cred că ar schimba foarte mult faţa lui Dinamo" a încheiat Marius. 
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamorednicmarius niculaeneagoefani 

viewscnt
Articole similare