Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Niculae a vorbit despre transferul lui Sorescu, fotbalist dorit de FCSB! ”Trebuie să plece din campionatul românesc!”

EXCLUSIV | Marius Niculae a vorbit despre transferul lui Sorescu, fotbalist dorit de FCSB! ”Trebuie să plece din campionatul românesc!”

Dinamo București

Comentarii

Oficialul lui Dinamo, Marius Niculae, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekomsport.

Dinamo este aproape de se salva definitiv de la retrogradare, după ce, matematic, s-a salvat de rertrogradarea directă. Echipa din Ştefan cel Mare joacă în ultima etapă din play-off cu Chindia Targovişte, iar după victoria de duminică în faţa lui FC Argeş, scor 2-1, Dinamo are şanse să joace barajul pentru cupele europene. 

Chiar dacă MM Stoica a dezvăluit ca l-a dorit pe Deian Sorescu la FCSB chiar de pe vremea când evolua în Liga 2 la Timişoara, Mario Nicolae recunoaşte că fotbalistul trebuie să facă pasul către un campionat puternic. 

”Suntem foarte fericiţi. Mai avem un hop şi să dea Dumnezeu să salvăm echipa. În primul rând ne-am dori să nu pierdem. Ar fi senzaţional să câştigăm. Se creează aici o emulaţie frumoasă, la Tribuna 0, şi o presiune pe măsură. Chiar ne amuzam pe bancă, oare aici se poate juca cu 25% dintre spectatori pe stadion!? La toate meciurile fac presiune.

În primul rând să salvăm echipa, şi după aia vă daţi seama că nu avem foarte mult timp la dispoziţie. Şi sunt foarte multe lucruri de pus la punct. În acelaşi timp, dacă vom avea parte de susţinerea programului DDB şi al suporterilor, cum am avut-o până acum, cred că Dinamo poate să facă o figură frumoasă şi în sezonul următor. 

Ne-am amuzat aseară. Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc, asta e clar”, a spus oficialul lui Dinamo pentru Telekomsport. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare