Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Niculae, critici dure pentru un jucător de la Dinamo: ”Nici la divizia a 4-a nu vezi aşa ceva!”

EXCLUSIV | Marius Niculae, critici dure pentru un jucător de la Dinamo: ”Nici la divizia a 4-a nu vezi aşa ceva!”

Superliga

Comentarii

Marius Niculae este de părere că transferul lui Teddy Mezague n-a fost cea mai inspirată decizie luată de conducerea lui Dinamo. Fundaşul francez a greşit grav în meciul cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1, când l-a scăpat prea uşor pe Mediop din marcaj.

Mezague a semnat cu Dinamo la mijlocul lui septembrie, după o carieră în care a jucat pentru Montpellier, Mouscron şi Leyton Orient. Fundaşul de 28 de ani n-a lăsat însă până acum o impresie foarte bună şi discuţiile au devenit şi mai intense după egalul cu Dunărea Călăraşi.

La faza golului, Mezague l-a scăpat foarte uşor pe Mediop din marcaj, deşi avea un avans de câţiva metri în faţa jucătorului de la Călăraşi. Marius Niculae spune că acea fază spune multe despre calităţile lşui Teddi Mezague:

”Un fundaş central fricos... Nu e posibil, în 16 metri, să te retragi. Jucătorul cu mingea, cu faţa la poartă, tu să te retragi... Ori nu ai valoare, ori nu eşti fundaş. O greşeală copilarească pe care nici la divizia a 4-a nu o vezi. Din câte văd eu, dacă se termină meciul egal la Dinamo, ”OK, am făcut egal”. Pe vremea lui Lupescu, Vlădoiu, Hîldan - Dumnezeu să-l ierte - eram supăraţi de nu ieşeam din casă. Pentru egal, nu mai vorbesc despre înfrângere”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaeteddy mezagueliga 1dunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare