Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Niculae îi ia apărarea lui Ronaldo: ”Sunt şocat de ce i se întâmplă”. Cu cine stătea în casă CR7

EXCLUSIV | Marius Niculae îi ia apărarea lui Ronaldo: ”Sunt şocat de ce i se întâmplă”. Cu cine stătea în casă CR7
Comentarii

Marius Niculae a fost coleg cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care portughezul îşi începea cariera, iar fostul internaţional se declară şocat de acuzaţiile care îi sunt aduse lui CR7.

Contactat de Telekom Sport, Marius Niculae a povestit despre începuturile lui Ronaldo de la Sporting. Portughezul locuia împreună cu mama şi cu sora lui şi evita de fiecare dată să iasă în cluburi.

Eu l-am cunoscut pe Cristiano când era un puşti, avea 17-18 ani. Era un tip super liniştit. Nu era genul de bărbat care să iasă în cluburi, să fie tot timpul cu ochii după femei. Era focusat pe fotbal. Mânca fotbal pe paine. De asta a şi ajuns unde a ajuns. Acum, cred că tot ceea ce se întâmplă cu acest scandal este o chestiune promovată. Vinde bine un astfel de scandal la nivel mondial. Îmi aduc aminte că el locuia la un moment dat cu sora şi cu mama lui. Era cât se poate de liniştit.

 

Vă daţi seama că atunci când eşti Cristiano Ronaldo se încearcă un scandal de orice gen care să vândă bine în presa internaţională. La ce notorietate are el acum cred că în jurul lui ar fi sute de femei care ar fi fericite doar să stea un minut cu el la o masă.

Dar, repet, eu îl stiu ca un om liniştit. focusat doar pe fotbal. Poate că, în timp lucrurile s-au mai schimbat şi la el. Nu am de unde să ştiu. Dar ştiu că era foarte precaut în tot ceea ce făcea în viaţa extrasportivă. Nu a avut derapaje comportamentale. Nu pierdea nopţile prin cluburi sau alte chestiuni de acest gen. Ce să zic, sunt şi eu şocat de tot ceea ce i se întâmplă acum”, a spus Marius Niculae pentru telekomsport.ro

Afla mai multe despre: marius niculaeronaldoacuzatii 

viewscnt
Articole similare