Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică, detalii inedite despre Alexandru Maxim: "Lumea îmi spunea că e un băiat ciudat. Săracul...". Ce a spus despre Denis Alibec

EXCLUSIV | Marius Şumudică, detalii inedite despre Alexandru Maxim: "Lumea îmi spunea că e un băiat ciudat. Săracul...". Ce a spus despre Denis Alibec

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, s-a consultat cu diferite persoane, înainte de a-l transfera pe Alexandru Maxim în Turcia. Deşi nu a primit cele mai bune păreri, antrenorul a crezut în internaţionalul român şi acum se poate felicita.

Marius Şumudică, despre Alexandru Maxim: "Mi-a dat opt goluri anul ăsta, aşa de închis e"

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a plecat din Germania, în urmă cu un an, cu destinaţia Gaziantep, iar acum a devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionatul Turciei. 

Maxim a marcat nouă goluri în 17 meciuri pentru Gaziantep, în acest sezon, iar Marius Şumudică a dezvăluit câteva detalii: "Eu nu îl cunoşteam. Toată lumea îmi spunea că e un băiat ciudat, un băiat închis, dar un băiat închis care mi-a dat opt goluri anul ăsta, aşa de închis e. Săracul marchează meci de meci şi anul trecut a dat încă şapte goluri. Are 15 goluri în vreo 25 de meciuri jucate şi se simte să zic aşa ca peştele în apă. Este foarte ok", a declarat Marius Şumudică despre internaţionalul român, pentru Telekom Sport.  

Inclusiv fotbalistul a recunoscut că se simte bine în Turcia, alături de Marius Şumudică: "Încerc să iau lucrurile pozitive din ce ne spune. Cred că e modul lui de a se relaxa (n.r. - râde). Nu cred că poate fi altfel, dar echipa are nevoie de el să fie pe bancă. Lumea ştie cum e, face lucrurile cu respect, e caracterul lui, dar cred că toată lumea îl place aşa cum e", a susţinut Alexandru Maxim.  

Marius Şumudică a încercat să-l transfere şi pe Denis Alibec

Gaziantep a făcut o ofertă de sub 1 milion de euro, cât cerea Ioan Niculae, iar, într-un final, atacantul a ajuns la Kayserispor: "M-am luptat foarte mult să îl aduc şi sunt ferm convins că sub comanda lui Dan Petrescu va creşte din nou şi va ajunge acel vârf de atac, care va pune probleme multor echipe. Eu am încercat să-l iau, dar nu mi-am permis", a mai spus Marius Şumudică. 

După ce a fost lider în Turcia pentru câteva zile, Marius Şumudică a picat pe locul al treilea cu Gaziantep. 

Afla mai multe despre: alexandru maximmarius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare