Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică devine şi cetăţean turc! "Mi se dă paşaport. Sunt preţuit". Gaziantep, pas decisiv pentru viitorul antrenorului

EXCLUSIV | Marius Şumudică devine şi cetăţean turc! "Mi se dă paşaport. Sunt preţuit". Gaziantep, pas decisiv pentru viitorul antrenorului
Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, susţine că e apreciat în Turcia, acolo unde a urcat pe locul al patrulea, în clasament. De altfel, tehnicianul e pregătit să-şi ia şi cetăţenia turcă, fără a renunţa la cea română.

Marius Şumudică îşi ia cetăţenia turcă! Gaziantep i-a propus prelungirea contractului

Gaziantep a reuşit să le învingă pe Istanbul Basaksehir şi Fenerbache şi a urcat pe locul al patrulea în clasament. Imaginea lui Marius Şumudică în Turcia s-a îmbunătăţit, iar Gaziantep i-a propus prelungirea contracului pe încă trei ani. 

De asemenea, antrenorul a făcut demersurile pentru a devenit şi cetăţean turc: "În momentul de faţă clubul este... Suntem în discuţii şi doresc să-mi prelungească contractul pe încă trei ani. Acum două zile am fost invitat de guvernator să mi se dea paşaport turcesc, un lucru care arată că sunt preţuit. Am fost, am depus toate formele respective. Niciodată să nu se înţeleagă că voi renunţa la paşaportul românesc, nu se pune problema.  

Am foarte mulţi prieteni care mă respectă aici. Chiar acum am primit un mesaj, spunea că se duce vorba, că jucătorii turci ai mei vorbesc, mi se duce vorba şi sunt apreciat de foarte mulţi jucători turci de pe la alte echipe, care şi-ar dori să lucreze cu mine", a declarat Marius Şumudică în cadrul emisiunii "Sport Center". 

Marius Şumudică: "Jucătorii mi-au cumpărat un Rolex"

"Eu, după mai multe meciuri, le-am dat câte un bonus, încerc să-i motivez şi foarte rar au acceptat acei bani şi din acei bani au cumpărat nişte mese de tenis de picior, vreo cinci mese să joace. Au utilat sala de forţă, la ultimul meci au primit banii, le-am dat o sumă destul de consistentă. Azi mi-au întors din acea sumă şi mi-au cumpărat un Rolex şi nu poate decât să mă bucure că am nişte băieţi minunaţi cu care mă mândresc. 

Niciodată nu-mi iau casă indiferent unde stau, stau la hotel să fiu pregătit în caz că mă dau afară să mă uşchesc repede. Nu stau să-mi fac curat, mai ales că sunt fără familie, soţia mai vine din când în când", a mai spus Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica pasaportmarius sumudica pasaport 

viewscnt
Articole similare