Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică, mesaj dur pentru Contra: "Dacă e aşa, eu îmi rup carnetul de antrenor"

EXCLUSIV | Marius Şumudică, mesaj dur pentru Contra: "Dacă e aşa, eu îmi rup carnetul de antrenor"

Echipa națională

Comentarii

Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, Marius Şumudică a vorbit despre meciul echipei naţionale cu Spania, pierdut cu 0-5.

"Nu se poate aşa ceva. Dacă există o naţională în lume care începe jocul cu şase jucători care nu sunt titulari, eu îmi rup carnetul de antrenor. Pentru mine, echipa naţională e echipa formată din jucătorii cei mai în formă la momentul respectiv şi care joacă la echipele de club", a declarat antrenorul de la Gaziantep Gazişehir. 

Şumudică a început şi a luat la rost unele decizii ale lui Cosmin Contra: "Eu nu am nimic cu Băluţă. E un băiat care poate să crească. A plecat în străinătate, el nu a debutat în Anglia. În decursul a trei zile îl foloseşti 180 de minute într-o zonă importantă. Sunt lucruri care pe mine mă frapează, care m-au pus pe gânduri. Îl chemi pe Budescu, nu îl foloseşti un minut. Ok, nu merită, e gras, nu e pregătit. Nu te întrebi de Nistor? Toată lumea îl ridică în slăvi, urmăresc şi eu meciurile lui Dinamo, trage echipa după el. Cum să îi dai doar 20 de minute?"

Fostul antrenor de la Astra Giurgiu i-a tras la răspundere şi pe jucătorii veniţi de la reprezentativa sub 21 de ani, afirmând că niciunul dintre cei care au făcut performanţă în vară, la Campionatul European, nu s-a transferat pe "bani mulţi". 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare