Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică tranşant în ceea ce priveşte întreruperea Ligii 1, în cazul unui jucător depistat pozitiv cu COVID-19. "Ce e asta? Pentru ce?"

EXCLUSIV | Marius Şumudică tranşant în ceea ce priveşte întreruperea Ligii 1, în cazul unui jucător depistat pozitiv cu COVID-19. "Ce e asta? Pentru ce?"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Şumudică, nu este de acord cu sugestiile unor personaje din fotbalul românesc, care susţin ideea întreruperii Ligii 1, în cazul în care un jucător este depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Chiar dacă se ia în considerare şi această idee, de a se întrerupe definitiv Liga 1, în cazul unui jucător depistat pozitiv, Marius Şumudică consideră că ar fi cea mai proastă alegere. Ca o comparaţie, în Turcia, unde cazurile celor depistaţi cu COVID-19 sunt de opt ori mai multe decât cele din România, fotbalul nu se va întrerupe într-o situaţie asemănătoare.

"Nu există! Absolut! Indiferent ce se va întâmpla, decât să nu scazi sub 14, sau ceva de genul acesta, de jucători, şi se infectează 3, 4, 5, 7 îi izolezi! Ceilalţi teste, dacă sunt negativi intră şi joacă. Nu există echipă în carantină sau să piardă echipa, asta e o prostie. Am văzut la noi că să piardă toate meciurile, să-i scoţi din campionat, ce e asta? Pentru ce?", a declarat Marius Şumudică, pentru Telekom Sport.

Unul dintre maseorii echipei Gaziantep a fost depistat pozitiv cu COVID-19, însă niciun alt membru din staff sau dintre jucători, nu a mai avut "norocul" acesta.

Campionatul Turciei este programat să revină la jumătatea lunii iunie, însă şi oficialii turci au început să resimtă presiunea mediatică şi se pune în discuţie o nouă amânare.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare