Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mărturisirea făcută de Cosmin Moţi, la aproape opt ani de la transferul la Ludogoreţ: "Dacă îmi spuneaţi asta atunci, nu mă aşteptam"

EXCLUSIV | Mărturisirea făcută de Cosmin Moţi, la aproape opt ani de la transferul la Ludogoreţ: "Dacă îmi spuneaţi asta atunci, nu mă aşteptam"

UEFA Europa League

Comentarii

Cosmin Moţi a mărturisit, într-un interviu acordat Telekom Sport, că nu s-ar fi aşteptat să aibă atâtea performanţe în tricoul formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad.

"Dacă îmi spuneaţi acum şapte ani şi jumătate că o să joc de şase ori, şase ani în cupele europene, de două-trei ori în primăvara europeană cu Ludogoreţ, nu mă aşteptam, pentru că era o echipă la început de drum, care promovase de un an.

După ce am ajuns aici şi am văzut cum stă situaţia, cât de pregătit e clubul, cât de pregătiţi sunt jucătorii, staff-ul, eram încrezător că vom obţine rezultate mari", a declarat Cosmin Moţi, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Inter - Ludogoreţ, de la 22:00, la Telekom Sport 2

Inter - Ludogoreţ, joi, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, în returul 16-imilor de finală Europa League.

Cu un avantaj de 2-0 luat în Bulgaria, Inter primeşte vizita celor de la Ludogoreţ pe "Giuseppe Meazza". Statistica nu le dă mari speranţe bulgarilor. Trupa lui Conte a pierdut o singură dată în ultimele şase meciuri din Europa League. Oraşul Milano e sub ameninţarea coronavirusului, astfel că partida se va juca fără spectatori.

Afla mai multe despre: moti 

viewscnt
Articole similare