Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mărturisirea lui Daniel Isăilă după ce naţionala U21 s-a calificat la Euro: "Mi-au dat lacrimile"

EXCLUSIV | Mărturisirea lui Daniel Isăilă după ce naţionala U21 s-a calificat la Euro: "Mi-au dat lacrimile"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei U-21, Daniel Isăilă, a mărturisit la Telekom Sport că a plâns în momentul în care a fost sunat de foştii săi elevi, după calificarea la Euro 2019. El a precizat că Ianis Hagi şi compania au tot ce le trebuie pentru a deveni următoarea Generaţie de Aur.

"Extrem de emoţionat am fost, chiar mi-au dat şi lacrimile. Mă bucur pentru aceşti copii, am crezut în ei, iar după aproape doi ani de muncă au venit şi realizările. Cuvintele sunt de prisos. Ultimele două jocuri, cu stadioanele pline, lumea cântând. Minute bune, oamenii au rămas la Ploieşti şi au cântat cu jucătorii, asta spune totul.

S-au strâns toţi în jurul telefonului. Le-am spus câteva cuvinte, aş fi vrut să le mai spun ceva. Să nu se oprească aici, pentru că eu cred foarte tare în potenţialul lor. Au ridicat ştacheta enorm şi probabil că aşteptările sunt mari. Depinde de ei să muncească în continuare, să iasă din grupe, de ce nu?  Să nu fim absurzi acum, pentru că este spuma Europei. Am ieşit dintr-o grupă extrem de grea. Am ieşit tot felul de comentarii, că Portugalia n-a jucat cu cea mai bună echipă, dar acelaşi lucru s-a întâmplat şi la noi.

Eu am spus-o de la început şi asta le-am transmis băieţilor după primele două jocuri că au tot ce le trebuie ca să devină următoarea Generaţie de Aur", a declarat Daniel Isăilă, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: isailatinerettelekom 

viewscnt
Articole similare