Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Maseurul român care este prieten cu Ibrahimovic: ”Am avut o relaţie chiar specială!” Acum, lucrează că ”U” Cluj

EXCLUSIV | Maseurul român care este prieten cu Ibrahimovic: ”Am avut o relaţie chiar specială!” Acum, lucrează că ”U” Cluj

Echipa națională

Comentarii

Victor Hexan, unul dintre cei mai cunoscuţi maseuri din România, a revenit la Universitatea Cluj. Acesta a lucrat timp de 10 ani cu Lucescu la Şahtior, a fost la naţională şi ultima oară a fost angajat la Zenit.

Victor Hexan a revenit la ”U” Cluj, primul club la care a ieşit în evidenţă. Maseur de meserie, acesta vrea să dea o mână de ajutor proiectului ”şepcilor roşii”, care în prezent se află în a treia ligă. Hexan este convins că proiectul va fi un succes: ”Au trecut, într-adevăr, 25 de ani de când am sosit aici şi 20 de ani de când am plecat de aici [...] Aici se vor face lucruri deosebit de frumoase, o să vedeţi”, a declarat Hexan pentru Telekom Sport.

De-a lungul timpului, Victor Hexan a avut ocazia să lege relaţii cu nume importante din fotbalul mondial. Hexan spune că se cunoaşte cu Zlatan Ibrahimovic: ”Am avut cu el o relaţie chiar specială. De câte ori m-am întâlnit cu el, de atâtea ori mi-a dat tricourile”.

Victor Hexan şi Zlatan Ibrahimovic s-au cunoscut în Olanda, în perioada în care suedezul era coleg cu Chivu la Ajax. Fostul căpitan al naţionalei României avea deseori probleme medicale, motiv pentru care îl chema frecvent pe Victor Hexan în Olanda.

Hexan susţine că a avut o relaţie specială şi cu actualul selecţioner al României: ”Toţi fotbaliştii de la echipa naţională au trecut prin mânuţele mele. Contra, care e selecţionerul naţionalei, la un moment dat spunea că relaţia mea cu el a fost de aşa natură că eu ştiam mai multe lucruri decât ştia nevasta lui despre el, fiindcă eu eram omul de încredere. Când era necăjit tare îi spuneam ”stai, mă, că în două săptămâni eşti cel mai tare. Era la AC Milan şi face ruptură de menisc, şi mă sună pe mine, şi îmi spune ”vezi că vreau să mă refaci tu”. În a 17-a zi s-a dus la Madrid, a dat testul medical, toată lumea ştia că a fost recent operat, l-a luat şi aşa a ajuns ”Guriţă” al meu la Atletico de Madrid”.

Afla mai multe despre: victor hexanromaniacosmin contrazlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare