Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Maxim are viitorul incert, dar e încrezător: "Sunt convins că voi termina sezonul în Turcia!" Vrea să fie transferat definitiv şi nu crede că mutarea va fi scumpă

EXCLUSIV | Maxim are viitorul incert, dar e încrezător: "Sunt convins că voi termina sezonul în Turcia!" Vrea să fie transferat definitiv şi nu crede că mutarea va fi scumpă

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (29 de ani) a debutat fulminant în Turcia, sub comanda lui Marius Şumudică la Gaziantep FK, şi vrea să continue în Turcia şi după reluarea campionatului chiar dacă mai are contract doar până la 31 mai. Maxim spune că şefii celor două cluburi vor trebui să se înţeleagă în această privinţă şi şi-ar dori să rămână definitiv la Gaziantep.

Maxim a marcat de două ori şi a livrat o pasă decisivă în cele 588 de minute care i-au fost acordate la Gaziantep, în şapte meciuri. Mijlocaşului îi place să lucreze cu Şumudică şi şi-ar dori să rămână definitiv în Turcia chiar dacă, momentan, mai are contract cu Gaziantep FK doar până pe 31 mai. Totuşi, într-o discuţie cu Telekom Sport, Maxim s-a arătat încrezător că va continua în Turcia.


"Mai am contract până pe 31 mai cu Gaziantep. Din câte am înţeles, UEFA a dat un decret, un ordin prin care recomandă cluburilor să prelungească automat contractele jucătorilor care sunt împrumutaţi, doar trebuie să se înţeleagă cluburile între ele. Sunt convins că o să termin sezonul în Turcia, iar după rămâne de văzut ce se va întâmpla", a declarat Maxim pentru Telekom Sport.



Fostul mijlocaş de la Pandurii nu crede că Mainz va cere bani mulţi în schimbul său, dacă Gaziantep se va hotărî să-l achiziţioneze definitiv. Maxim nu crede că preţul său va fi mare: "Unul ridicat, nu. Mainz în ultima perioadă nu mi-a dat foarte multe şanse, deci nu cred că ar cere foarte mulţi bani", a mai spus Alex Maxim, pentru Telekom Sport.

Gaziantep FK l-a împrumutat, la insistenţele lui Marius Şumudică, pe Alex Maxim de la Mainz la finalul lunii ianuarie.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Maxim în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.


 

Afla mai multe despre: alexandru maxim 

viewscnt
Articole similare