Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Maxim e pe val în Turcia, dar pune ofertele "pe hold": "Nu m-am preocupat de lucrul acesta!"

EXCLUSIV | Maxim e pe val în Turcia, dar pune ofertele "pe hold": "Nu m-am preocupat de lucrul acesta!"

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani), fotbalistul lui Gaziantep FK, e în mare formă în Turcia după ce a marcat al nouă gol din acest sezon, dar nu se gândeşte la oferte. Maxim e golgheter în Superligă, însă ofertele nu-l tentează pentru moment. Vrea doar să continue să joace şi să o facă bine pentru echipa lui Marius Şumudică.

Maxim e pe val în Turcia, dar pune ofertele "pe hold": "Nu m-am preocupat de lucrul acesta!"

Gaziantep FK are parte de un sezon de excepţie în Turcia, fiind pe locul trei în Superligă, iar Alexandru Maxim e un unul dintre oamenii-cheie ai echipei lui Marius Şumudică. Maxim se concentrează pe munca de la Gaziantep şi vrea să facă o figură frumoasă alături de Toşca şi Junior Morais.

"(n.r. - de oferte) Nu m-am preocupat să zic aşa de lucrul acesta, Având în vedere că jucăm din 3 în 3 zile nu prea am timp să discut despre lucrurile acestea cu agenţii mei. Am pornit la un drum aici, cred că suntem pe un drum bun, vreau să continui pentru că consider că putem să facem figură frumoasă anul acesta aici la Gaziantep. Avem o echipă bună, avem stabilitate din acest pucnt de vedree, pentru că toţi jucătorii sunt mulţumiţi şi îmi doresc să termin sezonul aici, să terminăm foarte bine sezonul, de ce nu să fim surpriza campionatului, iar din vară vom vedea ce se va întâmpla având în vedere că mai îmi rămâne un an de contract", a spus Alexandru Maxim pentru Telekom Sport.

Alexandru Maxim a marcat de nouă ori în actuala stagiune pentru Gaziantep, în 18 partide în care a jucat 1.406 minute.

  • 2,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Maxim în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru maximofertegaziantep fk 

viewscnt
Articole similare