Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Meci special pentru un jucător al lui Chelsea! Cu ce se poate lăuda după partida cu PAOK

EXCLUSIV | Meci special pentru un jucător al lui Chelsea! Cu ce se poate lăuda după partida cu PAOK

Chelsea

Comentarii

Cesc Fabregas a ajuns la 150 de meciuri jucate pentru Chelsea după ce a evoluat şi în jocul de la Salonic. Spaniolul a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre obiectivele sale şi ale londonezilor în acest sezon.

Cesc Fabregas este de 4 ani la Chelsea, perioadă în care a ajuns la număr important de meciuri pentru albaştri. A câştigat de două ori titlul cu trupa din Londra iar la sfârşitul acestui sezon vrea să se bucure pentru al treilea trofeu. 

"Recordul e acolo, dar cel mai important e că noi continuăm să câştigăm, să jucăm bine. Cred că Premier League e cea mai importantă competiţie, e cel mai mare obiectiv al clubului şi al nostru. Jucăm în patru competiţii, vom încerca să le câştigăm pe toate" a dezvăluit ibericul. 

Chelsea are şase victorii consecutive în toate competiţiile, dar următoarele trei partide oficiale sunt de foc pentru formaţia lui Sarri. Un duel cu West Ham şi două cu Liverpool. 
 
"Nu e uşor, aşa e în Premier League, de aceea e cel mai bun campionat din lume. În fiecare weekend joci împotriva echipelor mari, trebuie să fii pregătit pentru ele" spune fotbalistul de 31 de ani.  

Afla mai multe despre: chelseafabregas 

viewscnt
Articole similare