Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Meciul Atletico Madrid - Chelsea se va disputa în Bucureşti, pe National Arena. Ce se întâmplă cu partida FCSB - Chindia

EXCLUSIV | Meciul Atletico Madrid - Chelsea se va disputa în Bucureşti, pe National Arena. Ce se întâmplă cu partida FCSB - Chindia
Comentarii

O informaţie de ultimă oră dezvăluie faptul că meciul din optimile Champions League dintre Atletico Madrid şi Chelsea va fi ţinut la Bucureşti. După ce diversele alte opţiuni au picat, Simeone se întoarce în locul unde a reuşit primul său succes cu Atletico. Este prima partidă din optimile Champions League ce are loc în România, de la schimbarea formatului în 1991/1992. Informaţia a fost, ulterior, confirmată şi de organele pertinente.

Update 2: UEFA şi FRF au confirmat mutarea meciului pe Arena Naţională. Meciul se va ţine fără spectatori, pe 23.02, de la ora 22, în direct pe Telekom Sport. Într-un comunicat de presă pe site-ul oficial, UEFA a mulţumit celor 2 cluburi, dar şi FRF-ului, pentru colaborare şi reuşirea rezolvării stuaţiei.

Update 1: Conform unor surse Telekom Sport, meciul Atletico- Chelsea va fi ţinut la Bucureşti. Partida FCSB- Chidina, care urma să se joace pe Arena Naţională, pe 22 februarie, va fi mutată în altă zi.


Ştirea iniţială: Bucureştiul ar putea găzdui, pentru prima dată din 2013 încoace, un meci din Liga Campionilor. Din păcate, însă, nicio echipă românească nu îl va disputa şi, probabil, mai este mult timp până să vedem o echipă din campionatul nostru din nou în rundele eliminatorii din Champions League. În schimb, din pricina interdicţilor impuse de guvernul spaniol asupra zborurilor internaţionale, Chelsea nu va putea ajunge în Madrid pentru a disputa partida împotriva lui Aletico.

După ce şi Liverpool- Leipzig a fost mutat la Budapesta, meciul dintre ”albaştrii” şi ”rojiblancos” pare probabil să ia loc la Bucureşti. Mai multe soluţii au fost considerate, precum Tallinn, Geneva sau Varşovia, dar partida pare că va fi găzduită de Arena Naţională. Motivele principale pentru acestea ar fi indisponibilitatea unora dintre celelalte opţiuni, dar şi dorinţa lui Simeone da a reveni la Bucureşti.

„Dacă nu e Madrid, atunci îmi doresc să jucăm la Bucureşti", a insistat Cholo, când cântărea opţiunile. Aici, tehnicianul lui Atletico a câştigat primul său trofeu cu formaţia madrilenă, un Europa League, în 2012. Meciul s-a dsiputat între două formaţii spaniole, Atletico Madrid şi Athletic Bilbao şi s-a încheiat 3-0, după două goluri ale lui Falcao şi unul al lui Diego. Pe banca bascilor atunci se afla Marcelo Bielsa, care acum o antrenează pe Leeds.

Un anunţ oficial urmează să fie făcut în următoarele zile, dar ,dacă meciul se va ţine aici, terenul trebuie lăsat în stare perfectă pentru cele 2 formaţii.

Afla mai multe despre: atletico madridchelseachampions leaguediego simeone 

viewscnt
Articole similare