Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mesaj pentru Rădoi! Cristi Tănase s-a întors în Liga 1 şi speră să fie convocat la naţională: "De ce nu?"

EXCLUSIV | Mesaj pentru Rădoi! Cristi Tănase s-a întors în Liga 1 şi speră să fie convocat la naţională: "De ce nu?"

Academica Clinceni

Comentarii

Cristi Tănase (33 de ani) s-a întors în Liga 1 şi a semnat cu Academica Clinceni în vară. Revenit în ţară, Tănase speră, în viitor şi la revenirea la echipa naţională.

Tănase, care a semnat cu Clinceni pe un sezon, recunoaşte că nu are în minte echipa naţională acum, ci echipa de club. Însă dacă jocurile lui vor fi bune la formaţia ilfoveană, nu vede de ce nu ar fi convocat, din nou, la naţională. 

"Eu m-am gândit în primul rând să mă întorc, să încep să joc, să mă pun pe picioare şi să joc meci de meci, să ajut echipa cât pot eu de mult. Cred că dacă o să reuşesc să am evoluţii bune, să marchez şi să joc bine, eu zic că de ce nu? Nu cred că e vreun jucător care să zică că nu mai vrea să meargă la echipa naţională, sau nu mai îmi doresc, sau gata marchez acum 10-15 goluri sau am evoluţii bune şi să nu vreau să merg la echipa naţională", a spus Cristi Tănase pentru Telekom Sport. 

Fostul jucător de la FCSB are 41 de selecţii la echipa naţională şi şase goluri, fiind unul dintre jucătorii preferaţi de Victor Piţurcă în perioada în care acesta era selecţioner. Ultimul meci jucat de Tănase sub "tricolor" a fost în 2015, atunci când a bifat 30 de minute într-un meci cu Insulele Feroe, încheiat cu victoria României, 1-0. 

Afla mai multe despre: cristian tanaseromania 

viewscnt
Articole similare