Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mesajul lui Adrian Mutu pentru Adrian Petre. Ce trebuie să facă atacantul pentru a reintra în atenţia selecţionerului României U21

EXCLUSIV | Mesajul lui Adrian Mutu pentru Adrian Petre. Ce trebuie să facă atacantul pentru a reintra în atenţia selecţionerului României U21

FCSB

Comentarii

Adrian Mutu a analizat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, situaţia prin care trece internaţionalul României U21, Adrian Petre.

Mutu ne-a mărturisit că a purtat o discuţie cu Petre, în care i-a explicat că îi este alături şi oricând are nevoie de un sfat, poate să conteze pe ajutorul ”Briliantului”.

Selecţionerul României U21 a declarat că Petre are nevoie să facă o schimbare de echipă pentru a-şi reveni la forma sa fotbalistică cea mai bună, ceea ce s-a şi întâmplat. FCSB şi-a împrumutat vârful la Cosenza Calcio pentru tot restul sezonului curent.

”Am discutat cu Adi, i-am spus că sunt alături de el dacă vreodată are nevoie de un sfat să mă sune. Ceea ce se întâmplă cu el nu îmi dau seama, cu siguranţă e şi vina lui pentru că aşa se întâmplă, nu are cum să nu te bage un antrenor dacă ai randamentul cel mai bun.

Probabil startul nu a fost aşa cum trebuia pentru el şi lucrurile s-au înrăutăţit. Dar el are valoare, să continue să aibă încredere în el şi probabil dacă se va duce la altă echipă, şi e cazul să se ducă după părerea mea, şi să îşi revină.

El oricum rămâne în vederile mele pe viitor iar când îşi va reveni probabil va veni la lot.

Se vorbeşte de Cosenza în Serie B. Serie B nu e campionat puternic dar asta nu înseamnă că nu poate să reuşească. La el e o problemă mai mult mentală decât de calităţi fotbalistice.”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

FCSB a oficializat, sâmbătă, în seara derby-ului cu Dinamo, plecarea lui Adrian Petre (22 de ani) de la echipă. Atacantul a fost împrumutat în Italia, la Cosenza.

Intrat repede în disgraţia lui Gigi Becali la FCSB, Adrian Petre a fost trecut pe linie moartă şi, în final, a plecat. Arădeanul a fost împrumutat de FCSB în Serie B, la Cosenza, până la finalul sezonului 2020/2021. FCSB a oficializat plecarea lui Petre.

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Cosenza Calcio pentru împrumutul atacantului Adrian Petre pentru sezonul 2020-2021. Clubul nostru îi urează mult succes alături de noul său club!", se arată într-un comunicat oficial al FCSB.

Adrian Petre a fost transferat de FCSB de la Esbjerg la începutul lui 2020 şi a strâns 15 meciuri, trei goluri şi o pasă de gol pentru gruparea roş-albastră.

Afla mai multe despre: adrian mutuadrian petreromania u21fcsb 

viewscnt
Articole similare