Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mesajul lui Eugen Neagoe pentru tricolori după evoluţiile de la EURO 2019. Un singur lucru l-a deranjat pe antrenorul lui Dinamo

EXCLUSIV |  Mesajul lui Eugen Neagoe pentru tricolori după evoluţiile de la EURO 2019. Un singur lucru l-a deranjat pe antrenorul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Tricolorii mici au ratat calificarea în finala Campionatului European, dar cu toate aceastea impresia pe care jucătorii români le-au lăsat-o oamenilor de fotbal este un pozitivă.

Eugen Neagoe i-a felicitat pe fotbaliştii din naţionala U21 pentru calificarea în semifinalele unui turneu final.

”Mi-am dorit şi am sperat că o să câştigăm şi o să ajungem în finală, am avut o şansă mare în prima repriză, dacă Puşcaş înscria la acea ocazie mare pe care am avut-o, portarul nemţilor a fost foarte inspirat în acel moment, dacă se făcea 3-1 probabil vorbeam de finală în acest momen.

Aceşti băieţi, sincer, merită felicitări şi Mirel Rădoi la fel. Este o performanţă uriaşă că am ajuns în semifinale şi plecăm de la acest turneu final cu capul sus şi mândri.

Sunt jucători cu care am lucrat, doi jucători pe care i-am avut la Sfântu Gheorghe au jucat la acest turneu final, Florin Ştefan şi Adrian Rus, îmi pare rău pentru Ricardo Grigore că nu a evoluat şi el.

Încă o dată felicitări din plin pentru tot ce au realizat. Totul e formidabil. Să ajungem în primele 4 echipe este un lucru formidabil.

Ar trebui să fim mândri că suntem români şi să-i felicităm pe aceşti băieţi pentru că nu este uşor să rămână acasă echipe ca Anglia, Italia şi noi să ajungem în primele 4.

Cred că nimeni nu se mai poate îndoi de valoarea pe care au acumulat-o”, a spus Neagoe la Telekom Sport.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Afla mai multe despre: eugen neagoedinamo 

viewscnt
Articole similare