Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mesajul lui Panduru pentru Ricardo Grigore: "De asta ajungi să plângi după meci". Ce sfat i-a oferit expertul Telekom Sport

EXCLUSIV | Mesajul lui Panduru pentru Ricardo Grigore: "De asta ajungi să plângi după meci". Ce sfat i-a oferit expertul Telekom Sport

Dinamo București

Comentarii

FCSB s-a impus cu 3-0 în derby-ul din manşa tur a semifinalelor Cupei României cu Dinamo, iar acum vicecampioana României este cu un pas în finala competiţiei.

În urma înfrângerii ruşinoase în faţa rivalilor de la FCSB, Ricardo Grigore nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în lacrimi la interviuri după derby-ul din Cupa României (VIDEO AICI). Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a avut un mesaj clar pentru fundaşul dinamovist.

"Trebuie să recunosc că m-a mişcat puţin. Cred că, în interiorul lui, băiatul ăsta e dinamovist şi vrea ca echipa să se salveze de la retrogradare. Doar că la fotbal e foarte simplu. Trebuie să plângi la antrenamente şi nu trebuie să plângi după meci. Niciodată nu trebuie să plângi după meci.

Trebuie să plângi la antrenamente, trebuie să-ţi fie foarte greu la antrenamente şi niciodată nu trebuie să fiţi depăşiţi tu şi cu Popescu de Dumitru. Niciodată Dumitru nu trebuie să dea gol acolo. Atunci trebuie să plângi. Nu există să ajungi în situaţiile astea. Da, m-a impresionat, dar nu acesta este fotbalul.

Nu după meci. La antrenament, când te pune antrenorul să faci lucruri pe care probabil nu îţi este uşor să le faci, începi să comentezi: <<Bre, ce facem noi? Cum ne antrenăm noi? Aşa facem noi?>>. Da, aşa facem noi. De aia după meci ajungi să plângi, pentru că nu faci ce trebuie" , a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Gigi Becali, cadou "de ordinul milioanelor de euro" după ultima bucurie din viaţa sa. Ce veste a primit finanţatorul FCSB

Afla mai multe despre: pandurufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare