Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mesajul lui Viorel Moldovan pentru antrenorul care-l va înlocui pe banca Chindiei: "Eu nu sunt ranchiunos"

EXCLUSIV | Mesajul lui Viorel Moldovan pentru antrenorul care-l va înlocui pe banca Chindiei: "Eu nu sunt ranchiunos"

Chindia Targoviste

Comentarii

Contractul lui Viorel Moldovan cu Chindia s-a încheiat, iar şefii clubului au luat decizia de a nu mai prelungi înţelegerea cu antrenorul de 47 de ani.

Viorel Moldovan a lăsat-o pe Chindia Târgovişte pe locul 13, penultimul din Liga I, iar acum marele favorit să preia echipa este Emil Săndoi. Fostul antrenor a recunoscut, la Telekom Sport, că va fi alături în continuare de clubul târgoviştean.

"Am şi vorbit cu Săndoi. Le-am spus-o şi băieţilor să îl ajute şi să fie alături de noul antrenor, să îl sprijine şi să joace să câştige meciuri, asta e esenţial pentru un antrenor, să facă rezultate. Nu sunt genul de om care să fie ranchiunos, face parte din meseria noastră, dacă pot să îl ajut cu ceva, îl ajut cu mare drag. A fost prea bine doi ani de zile şi m-am simţit excelent, am colaborat excelent cu conducerea de acolo" , a declarat Viorel Moldovan la Telekom Sport.

Ultima dată, Emil Săndoi a antrenat-o pe FC Argeş, în perioada ianuarie 2018 - martie 2019. Viorel Moldovan a pregătit-o pe Chindia Târgovişte între iunie 2018 şi iunie 2020. Fostul atacant a promovat echipa din Liga a II-a, însă înfrângerile cu Poli Iaşi şi cu Academica Clinceni i-au venit de hac.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindiatargoviste 

viewscnt
Articole similare