Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Meseria inedită pe care ar fi practicat-o ”Munti” dacă nu se apuca de fotbal: ”Aşa era la noi la ţară atunci”

EXCLUSIV | Meseria inedită pe care ar fi practicat-o ”Munti” dacă nu se apuca de fotbal: ”Aşa era la noi la ţară atunci”

Top Interviuri

Comentarii

Dorinel Munteanu a avut o carieră foarte lungă, începută la Metalul Bocşa în 1986, şi termintă la Universitatea Cluj, în 2009. Toată viaţa lui ar fi luat o cu totul altă turnură, dacă n-ar fi răspuns cu inima la o întrebare pusă diriginta sa.

”L-a început mama nu a fost de acord să mă apuc de fotbal fiindcă îşi dorea, cum era pe timpuri atunci să fac o facultate şi îşi dorea să devin inginer agricol. Aşa era la noi la ţară atunci. Am avut foarte mare susţinere din partea unei diriginte la liceu, care m-a susţinut din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere al fotbalului. Fiindcă m-a ajutat foarte mult, dacă ţii minte acele vremuri, trebuia să mergi la şcoală. Dacă întârziai la şcoală sau lipseai, te exmatriculau şi aşa mai departe. Ea m-a susţinut fiindcă m-a întrebat după primul an ce vrei să faci, fiindcă eram bun, printre primii elevi din clasă. Mi-a zis ce vrei să faci, fotbal sau şcoală? Şi eu i-am spus că aleg fotbal”, a povestit Dorinel Munteanu.

VIDEO Urmăreşte aici integral TOP INTERVIUL cu Dorinel Munteanu, realizat de Alexandru Săbău

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanutop interviucarierafotbal sau scoala 

viewscnt
Articole similare