Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Messi vs. Maradona, prin ochii lui Ioan Andone. Comparaţia "Fălcosului": "Am jucat de trei ori contra lui"

EXCLUSIV | Messi vs. Maradona, prin ochii lui Ioan Andone. Comparaţia "Fălcosului": "Am jucat de trei ori contra lui"

Lionel Messi

Comentarii

Invitat la Telekom Sport după Barcelona - Atletico Madrid, meci încheiat 0-0 în etapa a 35-a din campionatul Spaniei, Ioan Andone a făcut o comparaţie între Leo Messi şi Diego Maradona. "Fălcosul" l-a scos în avantaj pe Messi, starul a scris istorie pentru catalani din 2004 până în prezent.

Barcelona a remizat, 0-0 cu Atletico Madrid, în meciul care putea duce echipa catalană pe primul loc în LaLiga. Messi s-a remarcat împotriva trupei lui Diego Simeone, dar nu a reuşit să facă diferenţa în favoarea Barcelonei. Invitat la Telekom Sport, Ioan Andone a fost provocat să facă o comparaţie între Messi şi Maradona, starul care dommina fotbalul mondial pe vremea când fostul fundaş era jucător în activitate.

"Fălcosul" Andone a spus că, în opinia sa, Messi e mai bun decât Maradona şi a argumentat părerea: "Am jucat contra lui Maradona, inclusiv într-un meci de binefacere în Spania, contra unei selecţionate. Chiar mi-a trimis nea Mircea meciul săptămâna trecută video. Maradona era în Spania la Barcelona la acea vreme. Atunci avea 25 de ani cred. A fost un meci caritabil, contra unei selecţionate a jucătorilor străini din campionatul Spaniei. Drepturile de televizare şi încasările s-au dat jucătorilor spanioli, pentru că erau restanţe atunci. Ne-au invitat pe noi (n.r naţionala României) şi am jucat la Vigo. Nu s-a transmis în România. Nea Mircea mi-a trimis filmuleţele recent. Eu  am jucat de trei ori contra lui Maradona.

Messi, mai complet decât Maradona. Bine, atunci era pe sfârşitul carierei. Avea mai multă forţă în picioare, dar ce face Messi e incredibil. E drept însă, fotbalul din zilele noastre era mult mai dur. La noi atacul de la spate era galben, mai erau permise coatele din când în când. Acum, la orice contact e fault. Care ţipă, primeşte fault. De la gazon, la ghete, totul este mult superior azi", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Barcelona - Atletico Madrid 0-0, în LaLiga

FC Barcelona a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Atletico este lider în clasament, cu 77 de puncte, în timp ce FC Barcelona este pe doi, cu 75 de puncte.

Tot în LaLiga, Deportivo Alaves a remizat cu Levante, scor 2-2 (Pons ’30, Joselu ’87 / Morales ’36, ’42).

Partidele Cadiz – Huesca şi Athletic Bilbao – Osasuna au loc tot sâmbătă, meciurile Getafe – Eibar, Valencia – Real Valladolid, Villarreal – Celta Vigo şi Real Madrid – FC Sevilla sunt programate duminică, iar confruntarea Betis – Granada se va disputa luni.

Afla mai multe despre: messimaradonaandoneexclusivcomaparatie 

viewscnt
Articole similare