Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Mi-am dorit să plec din România!” Gabriel Enache, dezvăluiri despre perioada FCSB: ”MM şi Reghecampf m-au ajutat foarte mult!”

EXCLUSIV ”Mi-am dorit să plec din România!” Gabriel Enache, dezvăluiri despre perioada FCSB: ”MM şi Reghecampf m-au ajutat foarte mult!”

Superliga

Comentarii

Gabriel Enache a vorbit în exclusivitate cu Telekom Sport, după ce s-a anunţat transferul său în Kazahstan.

Ajuns la 29 de ani, Gabriel Enache a cucerit titlul în România cu Astra Giurgiu, şi altre trei trofee, dintre care unul în tricoul celor de la FCSB. După 12 meciuri în Serbia la Partizan Belgrad, românul bifează acum o nouă experienţă în străinătate.

A acceptat propunerea formaţiei  FC Kyzyl-Jar, o grupare din Kazahstan înfiinţată acum 52 de ani. Echipa evoluează pe un stadion de 11.000 de locuri şi a promovat în 2019 din liga secundă.

”Am vrut să plec din România!”

Cum a găsit Gabi Enache fotbalul din România şi fotbalul din Liga 1? ”Puţin mai puternic decât atunci când am plecat eu. Toate echipele au adus jucători de valoare, a fost o luptă foarte mare la play-off, echipa care mai demult nu emiteau foarte mari pretenţii acum s-au bătut la play-off şi s-au şi calificat” a mărturisit fotbalistul, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Enache a jucat între 2016 şi 2018 la FCSB, o perioadă în care a fost de multe ori contestat de către suporterii exigenţi ai grupării roş-albastre: ”Am avut o perioadă foarte frumoasă acolo, cu toate că s-au spus nişte lucruri foarte aiurea despre mine. La FCSB am jucat, n-am jucat, am 55 de meciuri şi cinci sau şase goluri ca fundaş dreapta. Eu vorbesc pe statistică şi doar atât. Oamenii de acolo, începând de la Meme m-au ajutat foarte mult, am crescut şi în mentalitate. Şi Reghecampf m-a ajutat foarte mult psihic şi am trecut peste absolut orice” a declarat Enache.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani părăseşte din nou Liga 1 şi va juca la  FC Kyzyl-Jar din Kazahstan. Despre transfer, Gabriel Enache spune: ”Mă bucur foarte mult că s-a realizat, ajung la viza medicală, sper să fie totul în regulă. Mi-am dorit foarte mult să plec din România, vreau să  mai joc ceva timp afară, pentru că m-am simţit foarte bine şi afară cât de cât mi-am găsit locul şi îmi place foarte mult” mărturiseşte fostul jucător de la Astra şi FCSB.

este a treia experienţă în străinătate pentru fotbalistul născut la Colibaşi, după Rubin Kazan (Rusia) şi Partizan Belgrad (Serbia): ”Chiar nu mă aşteptam, dar vorbisem şi cu preşedintele că dacă vine ceva şi o să vorbească cu impresarul meu, să discutăm să mă lase să plec, pentru că îmi doresc foarte mult să plec din România” a mai declarat Enache, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabriel enache 

viewscnt
Articole similare