Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Mi-ar fi plăcut să lucrez cu Adi”. Cosmin Contra a comentat în premieră numirea lui Mutu la naţionala de tineret

EXCLUSIV | „Mi-ar fi plăcut să lucrez cu Adi”. Cosmin Contra a comentat în premieră numirea lui Mutu la naţionala de tineret

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra şi Adrian Mutu au lucrat împreună la Petrolul Ploieşti şi la Dinamo şi ar fi putut face echipă şi la Federaţia Română de Fotbal. Cei doi foşti mari internaţionali nu s-au mai intersectat. „Briliantul” a fost instalat pe banca naţionalei de tineret după ce Rădoi i-a luat locul lui Contra la prima reprezentativă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Contra a vorbit despre numirea lui Adrian Mutu la naţionala de tineret şi la misiunea acestuia de a obţine calificarea la Euro U21. 

„Briliantul” va debuta pe banca micilor tricolori în meciul cu Danemarca, pe 31 martie. Partida va avea loc la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco.

România U21 se află pe locul 2 în grupa a opta, cu zece puncte, cinci mai puţine decât liderul Danemarca. Până în prezent, fotbaliştii care au fost antrenaţi de Rădoi în prima parte a campaniei de calificare au obţinut trei victorii, au făcut o remiză şi au suferit o înfrângere.

„Mi-ar fi plăcut să lucez cu Adi, e clar lucrul ăsta, dar sunt sigur că atât colaborarea care a fost între mine şi Mirel va fi la fel între Mirel şi Adi şi vor colabora foarte bine, vor face tot ceea ce depinde de ei pentru binele fotbalului românesc, vor încerca să califice echipele la turneele finale.

Eu sunt primul suporter atât al lui Adi, pentru că mi-e prieten apropiat şi este şi finul meu, cât şi pentru Mirel şi le doresc multă baftă în martie la meciurile pe care le au”, a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra a dezvăluit că a discutat şi cu Mirel Rădoi înainte ca acesta din urmă să fie numit în funcţia de selecţioner al primei reprezentative. Datorită rezultatelor obţinute de fostul selecţioner în UEFA Nations League, România are în continuare şanse de calificare la Campionatul European.

Aşadar, Rădoi îşi va începe oficial mandatul pe 26 martie, în Islanda, acolo unde tricolorii joacă semifinala barajului de calificare la turneul final. 

„(Chiar a spus Mirel că te-a sunat înainte să accepte oferta.)
Da, am avut o lungă discuţie atât cu Mirel, cât şi cu Adi. Şi Adi m-a sunat, am vorbit despre acest lucru. Mă bucur că am fost sunat şi întrebat ce părere am despre decizia pe care trebuie să o ia cei doi şi până la urmă cred că a fost decizia corectă ca Mirel să continue munca pe care am început-o acum doi ani de zile împreună cu el, eu la echipa mare şi el la tineret. 

Cred că, cu această schimbare, jucătorii vor veni diferit la meciul de baraj şi sper din toată inima, cu toate că am văzut că Mirel are aceleaşi probleme pe care le-am avut eu la nivel de lot, că poate Mirel să fie mai inspirat decât am fost eu în ultimele meciuri”
, a completat Contra interviul. 

Afla mai multe despre: contramututineret 

viewscnt
Articole similare