Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Popescu a stat cu sufletul la gură pentru Dinamo: "Ar trebui să vorbim de titlu, nicidecum de evitarea retrogradării!" + mesaj pentru Cortacero & Co.

EXCLUSIV | Mihai Popescu a stat cu sufletul la gură pentru Dinamo: "Ar trebui să vorbim de titlu, nicidecum de evitarea retrogradării!" + mesaj pentru Cortacero & Co.

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Mihai Popescu (28 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo care a promovat cu Hearts în prima ligă din Scoţia, a vorbit despre situaţia în care se află fosta sa echipă. Fundaşul central a spus că a suferit pentru foştii săi colegi, dar se bucură că şi-au revenit şi au scăpat de retrogradarea directă.

Mihai Popescu a stat cu sufletul la gură pentru Dinamo şi are un mesaj pentru spanioli: "O să aibă Dumnezeu grijă, cum are de toată lumea!'

Popescu a stat de vorbă cu jurnalistul Ovidiu Ionescu şi i-a dezvăluit acestuia că a stat cu sufletul la gură alături de Dinamo în încercarea "câinilor" de a se salva de la retrogradare. Fundaşul lui Hearts a vorbit şi despre spaniolii conduşi de Pablo Cortacero, care au făcut mult rău la Dinamo de la venirea din august 2020.

Fundaşul spune că Dinamo ar trebui să se lupte la campionat şi la cupe europene, având în vedere istoria şi tradiţia clubului, nicidecum să fie la retrogradare: "Am urmărit aproape în totalitate meciurile şi rezultatele echipei. Sincer să fiu, eram puţin trist odată cu ei, pentru că au avut o serie de meciuri negative. Dar mă bucur că şi-au revenit într-un final. După cum am văzut, au scăpat de retrogradarea directă. Mai au două meciuri, îmi doresc să le câştige şi să o ia de la capăt cu începerea noului sezon.

Când vorbim de Dinamo ar trebui să vorbim de primele locuri şi de câştigarea campionatului, nicidecum de evitarea retrogradării. Dar în ultimii ani situaţia a fost destul de dificilă. Ştiu pentru că am făcut şi eu parte. Tot sperăm, eu ca suporter şi toată suflarea dinamovistă, să se rezolve această situaţie şi să iasă odată din pasa asta mai proastă.

Nici nu vreau să vorbesc de aceşti oameni, nu ştiu ce idei au avut. O să aibă Dumnezeu grijă, cum are de toată lumea, şi oamenilor care fac rău din nimic. Nu ştiu de ce au vrut ei să vină aici dacă nu au avut nicio idee, niciun plan de salvare. Mai mult au făcut rău", a spus Mihai Popescu.

Mihai Popescu a crescut la Dinamo, club pentru care a jucat 69 de meciuri, a marcat de cinci ori şi a livrat două pase de gol. Fotbalistul român a jucat 23 de meciuri şi a marcat un gol în campionatul ligii a doua din Scoţia şi a promovat în prima ligă, iar de la anul va juca împotriva Rangersului lui Ianis Hagi.

 

Afla mai multe despre: mihai popescudinamospaniolicortaceroliga 1salvareretrogradare 

viewscnt
Articole similare