Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Rotaru a dat tunul mult dorit la U Craiova! Oltenii au pus mâna pe un "diamant": "L-am vrut şi astă vară!"

EXCLUSIV | Mihai Rotaru a dat tunul mult dorit la U Craiova! Oltenii au pus mâna pe un "diamant": "L-am vrut şi astă vară!"
Comentarii

Mihai Căpăţână (24 de ani) a fost transferat de U Craiova şi, astfel, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a dat un tun pe piaţa transferurilor. Oltenii au pus mâna pe "diamantul" pe care l-au dorit şi în vară, potrivit lui Sorin Cârţu, preşedintele grupării din Bănie. U Craiova l-a transferat pe Mihai Căpăţână în ultima zi a perioadei de mercato.

Mihai Rotaru a dat tunul mult dorit la U Craiova! Oltenii au pus mâna pe un "diamant": "L-am vrut şi astă vară!"

U Craiova a avut parte de o ultimă zi de transferuri foarte agitată. Nu mai puţin de patru jucători au semnat cu oltenii în ultimele 24 de ore de mercato. Reagy Ofosu, George Cîmpanu, Ivan Mamut şi Mihai Căpăţână au fost aduşi în Bănie. Căpăţână este o dorinţă mai veche a lui Mihai Rotaru, patronul U Craiova.

Sorin Cîrţu, preşedintele oltenilor, a dezvăluit, într-o intervenţie în exclusivitate la Telekom Sport, că Mihai Căpăţână a fost dorit în Bănie încă din vară. Atunci, însă, negocierile cu FC Voluntari nu s-au finalizat şi, astfel, jucătorul a rămas pe loc. "Noi l-am vrut şi astă vară pe Căpăţână, discuţiile nu s-au finalizat. Este un jucător pe care îl place... Şi mie îmi place de el, dar e un jucător pe care l-a plăcut Bergodi, şi cu care a lucrat, şi practic îşi asumă întreaga responsabilitate. Mi se pare că e o alegere interesantă, o alegere bună. Pe noi ne-a interesat şi înainte, pe la începutul perioadei de transfer, dar nu s-a finalizat, nu s-au înţeles conducerile. Acum probabil că au ajuns la...", a spus Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Mihai Rotaru a dat tunul mult dorit la U Craiova! O nouă lovitură primită de Gigi Becali, care l-a vrut la FCSB

Înainte să semneze cu U Craiova, Mihai Căpăţână a fost dorit şi la FCSB, doar că pentru o perioadă scurtă. În încercarea de a-şi încropi o echipă competitivă pentru duelul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League, pe care l-au pierdut cu 0-2, Gigi Becali (62 de ani) şi FCSB l-au dorit, la rândul lor, pe Mihai Căpăţână. Doar că fotbalistul n-a ajuns la echipa roş-albastră.

În cele din urmă, la FCSB au ajuns la Gabi Enache, David Caiado şi Goran Karanovic. Ultimii doi s-au întors deja la echipa de care aparţineau, FC Hermannstadt.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Căpăţână în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2 - două trofee are Căpăţână în palmares cu FC Voluntari, Cupa şi Supercupa României
  • 2016 este anul în care FC Voluntari l-a transferat pe Căpăţână, de la FC Olt Slatina

Afla mai multe despre: u craiova tun mihai rotarumihai rotaru transfer tun u craiovau craiova transfer mihai capatanau craiova lovitura fcsb 

viewscnt
Articole similare