Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Rotaru, un car de nervi. Ce au păţit angajaţii Craiovei care l-au lăsat pe Octavian Popescu să se transfere la FCSB

EXCLUSIV | Mihai Rotaru, un car de nervi. Ce au păţit angajaţii Craiovei care l-au lăsat pe Octavian Popescu să se transfere la FCSB

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru a dezvăluit ce au păţit angajaţii Universităţii Craiova care au fost responsabili pentru transferul lui Octavian Popescu la FCSB. Talentatul mijlocaş a fost transferat liber de Gigi Becali, după ce nu a ajuns la o înţelegere cu Universitatea Craiova.

În vârstă de doar 18 ani, Octavian Popescu este unul dintre jucătorii care au lăsat o impresie excelentă în acest sezon. Tânărul mijlocaş lateral a fost o adevărată afacere pentru Gigi Becali, care l-a transferat gratis de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru spune că a fost o greşeală făcută de câţiva angajaţi a dezvăluit cum au fost pedepsiţi aceştia.

Ce au păţit angajaţii Craiovei care l-au lăsat pe Tavi Popescu să se transfere la FCSB

Octavian Popescu s-a transferat în vară la FCSB, după ce şi-a terminat înţelegerea cu Universitatea Craiova. Deşi era unul dintre cei mai talentaţi juniori ai echipei din Bănie, cei de la Craiova n-au reuşit să-l convingă să semneze un nou contract.

Mihai Rotaru spune că s-a enervat când a aflat despre stângăciile angajaţilor săi şi a dezvăluit la Telekom Sport ce au păţit cei care au fost responsabili pentru transferul lui Octavian Popescu la FCSB:

”A fost vorba despre o greşeală a colegilor mei de la administrativ. Bineînţeles că m-am supărat. Le-am şi interzis să mai discutăm despre asta. Au plătit, au avut penalizare la salariu colegii mei, pe timp de un an au plătit 25%”, a dezvăluit Mihai Rotaru la Telekom Sport.

Cum l-a pierdut Craiova pe Octavian Popescu

Jucătorul în vârstă de 18 ani s-a transferat la FCSB după ce oficialii Universităţii Craiova n-au reuşit să-l convingă să semneze un nou contract. Beniamin Popescu, tatăl lui Octavian Popescu, susţine că fiul său a refuzat să semneze după ce oficialii Craiovei i-au condiţionat prezenţa în teren de semnarea unui nou contract.

”Mie mi-a plăcut la Craiova! Erau orientaţi să crească tineri... Dar, au pus o condiţie ca să semneze şi să rămână acolo. L-au forţat să semneze prelungirea, ca să îl bage în teren! Că vezi, Doamne, îl bagă dacă semnează: 'Păi cum, mă, îmi pui mie condiţii? Cum adică îmi pui condiţii să joc? Păi dacă joc, joc pe valoare!', spunea Tavi”, a povestit Beniamin Popescu, într-un interviu pentru Fanatik.

Mai departe, Octavian Popescu s-a transferat liber de contract la FCSB, după ce Gigi Becali i-a îndeplinit condiţiile financiare. În acest sezon, tânărul mijlocaş lateral a primit tot mai multe şanse şi a impresionat de fiecare dată. În meciul cu Poli Iaşi, disputat sâmbătă seară şi câştigat de FCSB cu 3-1, a reuşit să înscrie şi primul său gol în tricoul bucureştenişor.

Acum, odată cu transferul lui Dennis Man la Parma, Octavian Popescu are mari şanse să devină titularul postului de ”aripă” dreapta.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare