Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica: „Cristian Lopez a refuzat oferta noastră”. Ce alţi jucători urmăresc roş-albaştrii

EXCLUSIV | Mihai Stoica: „Cristian Lopez a refuzat oferta noastră”. Ce alţi jucători urmăresc roş-albaştrii

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a declarat pentru Telekom Sport că FCSB a fost refuzată de Cristian Lopez, fostul atacant de la CFR Cluj, rămas între timp liber de contract.

„Trebuie să aducem un atacant. Vă pot spune cu certitudine o informaţie aflată de la colaboratorii mei: Cristian Lopez a declinat oferta făcută de FCSB. Mai sunt şi alţi jucători pe care îi urmărim, toţi sunt din străinătate- a spus Mihai Stoica la Telekom Sport. 

În vârstă de 33 de ani, atacantul spaniol a devenit liber de contract în această vară, după despărţirea de Lens. Cristian Lopez a fost cumpărat de Lens de la CFR Cluj, în vara anului 2016, pentru 500.000 de euro, iar în cele două sezoane în care a evoluat pentru formaţia franceză a înscris 33 de goluri, în 71 de apariţii.

Cotat în prezent la un milion de euro, Cristian Lopez a jucat pentru CFR Cluj, în sezonul 2015-2016, timp în care a marcat de 18 ori şi a dat patru assist-uri, în 51 de meciuri. De-a lungul carierei, atacantul dorit de FCSB a mai jucat pentru Northampton Town, Alicante, Huddersfield, Shrewsbury, Atletico Baleares şi Burgos.

Afla mai multe despre: adam nemeccristian lopezmihai stoica 

viewscnt
Articole similare