Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, încântat de un jucător care va veni la FCSB: ”Mai greu să vezi aşa ceva”

EXCLUSIV | Mihai Stoica, încântat de un jucător care va veni la FCSB: ”Mai greu să vezi aşa ceva”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica este impresionat de cum s-a dezvoltat un jucător care din vară va veni la FCSB.

În vara viitoare, la FCSB va reveni un jucător care n-a avut cel mai fericit debut la seniori. Acum, acesta a ajuns la 20 de ani şi este una dintre revelaţiile Ligii 1.

Mihai Stoica se declară impresionat de evoluţiile pe care jucătorul le-a avut în acest sezon şi spune că este de mare perspectivă.

Mihai Stoica, încântat de un jucător care va reveni la FCSB: ”A avut evoluţii de excepţie”

În ultimii ani, Gigi Becali a investit sume importante atât în academia clubului, cât şi în transferuri de tineri jucători, pe care să-i crească şi ulterior să-i revândă pe bani mulţi.

Un produs al academiei FCSB-ului este Răzvan Ducan, un portar care acum a ajuns la 20 de ani.

Pentru cei mai mulţi fani ai FCSB-ului, Ducan este portarul care a primit nu mai puţin de 6 goluri în meciul cu Backa Topola, în Europa League, celebra partidă încheiată 6-6 şi decisă după loviturile de departajare.

Atunci Răzvan Ducan avea 19 ani şi a avut o evoluţie dezastruoasă, în care a greşit la multe dintre golurile înscrise de echipa din Serbia.

Acum, la peste un an distanţă, Răzvan Ducan este total transformat. Portarul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat la CS Mioveni, la începutul acestui an şi aici a devenit titular şi unul dintre cei mai buni din lot.

Ducan a impresionat prin evoluţiile sale şi până acum a avut 12 apariţii în 16 etape. În ultimul meci, victorie cu 1-0 în faţa lui Gaz Metan, Răzvan Ducan s-a făcut remarcat la o fază în care a scos două mingi foarte grele.

Mihai Stoica vorbeşte în termeni laudativi despre felul în care s-a dezvoltat Răzvan Ducan, în acest sezon şi spune că este un portar mult mai matur decât în urmă cu un an:

”Deşi a apărat şi atunci la loviturile de departajare... Era copil (n.r. când a apărat cu Topola), a fost o surpriză pentru toată lumea că Vlad a făcut COVID cu o zi înainte de meci... El (n.r. Ducan) pur şi simplu s-a aflat acolo întâmplător în poartă.

2001 născut, fizic extraordinar, dacă s-a vorbit atunci într-un fel, după prestaţiile de anul ăsta... deci el apără la Mioveni, în opinia mea nu neapărat că este sub 21 de ani, pentru că este peste ceilalţi portari.

A avut chiar evoluţii de excepţie. Şi faptul că are reflexul de a se întoarce. Portarii mici (n.r. de înălţime) fac asta. Un portar de peste 1.90 metri, mai greu să vezi să facă aşa ceva”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Răzvan Ducan a fost împrumuta în luna ianuarie 2021 la CS Mioveni şi va reveni la FCSB la finalul acestui sezon.

Afla mai multe despre: razvan ducan 

viewscnt
Articole similare