Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mihai Stoica nu îl slăbeşte pe Dan Petrescu şi revine cu o nouă ironie: "O să vorbesc şi cu Mihai Rotaru despre asta"

EXCLUSIV Mihai Stoica nu îl slăbeşte pe Dan Petrescu şi revine cu o nouă ironie: "O să vorbesc şi cu Mihai Rotaru despre asta"

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, îl „înţeapă” din nou pe Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR Cluj.

EXCLUSIV Mihai Stoica nu îl slăbeşte pe Dan Petrescu şi revine cu o nouă ironie: "O să vorbesc cu Rotaru despre asta"

Mihai Stoica îşi continuă duelul de la distanţă cu Dan Petrescu, fostul său colaborator de la Unirea Urziceni. Aflaţi acum în lupta pentru titlu, cei doi şi-au spus mai multe lucruri destul de dure în ultima perioadă.

MM a ascultat declaraţia lui Dan Petrescu după meciul de ieri şi a revenit cu o nouă ironie!

"Am ascultat ce a zis şi ieri după meciul cu Voluntari... A zis că noi şi Craiova putem să căştigăm toate meciurile. Acum nu ştiu la ce s-a gândit el. Cum să câştigăm şi noi şi Craiova? O repriză, o repriză? Acum o să vorbesc cu Rotaru să facem cumva să căştigăm amândoi meciul acela. Pentru noi sincer mult mai în pericol este locul 2 pentru că Universitatea Craiova joacă foarte bine. A ajuns la un punct în spatele nostru", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

"Se poate întâmpla orice. Dacă FCSB şi Craiova vor câştiga toate meciurile, atunci e posibil orice", a fost declaraţia lui Dan Petrescu după meciul cu Voluntari, scor final 3-1.

Afla mai multe despre: dan petrescumm stoicacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare