Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, revoltat de un obicei al jucătorilor români: ”La fel de rău ca drogurile şi ca alcoolul”

EXCLUSIV | Mihai Stoica, revoltat de un obicei al jucătorilor români: ”La fel de rău ca drogurile şi ca alcoolul”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica se declară foarte nemulţumit de un obicei pe care îl au foarte mulţi jucători români şi despre care spune că este la fel de dăunător precum drogurile şi alcoolul.

Mihai Stoica susţine că foarte mulţi jucători români nu urmăresc nici măcar viitorii adversari şi nu cunosc detalii despre jucătorii pe care urmează să-i înfrunte.

În schimb, îşi pierd timpul cu un obicei pe care îl consideră foarte toxic şi despre care spune că creează foarte multă dependenţă.

Ce obicei au foarte mulţi jucători români: ”Sunt înfiorătoare”

Mihai Stoica este cunoscut pentru faptul că adună foarte multe informaţii despre fiecare jucător în parte, fie că este de la FCSB, fie că aceştia evoluează pentru alte echipe.

Din această postură, Mihai Stoica a observat un obicei pe care-l au jucătorii români şi pe care îl consideră foarte dăunător: să se relaxeze cu jocuri video.

Oficialul FCSB-ului susţine că fotbaliştii români îşi irosesc în faţa jocurilor video foarte mult din timpul liber. În schimb, foarte mulţi dintre ei nici măcar nu sunt interesaţi să-şi urmărească viitorii adversari:

”Sunt foarte puţin fotbalişti care se uită la meciuri. Este foarte rău, e foarte, foarte rău, e tragic. Eu mă ataşez foarte repede de jucătorii care se uită cu adevărat la meciuri şi care jucători, nu de la FIFA sau de la Manager sau mai ştiu eu bazaconie.

(Care ar putea fi explicaţia?) Jocurile video. Am spus-o, o repet, cel mai mare flagel, alături de droguri, alcool, mai rău decât... şi de mâncat prostii, fast food. Sunt înfiorătoare.

Mereu le spun antrenorilor, din când în când să le dea câte un test. Cu cine jucăm? Cu Craiova. Ia puneţi, mă, pe hârtie ce ştiţi voi despre Craiova. Cine e în poartă, în ce sistem joacă, ce jucători ştiţi.

Am avut un jucător, nu o să-i dau numele niciodată, era român şi vorbea foarte mult cu presa. Era foarte iubit de presă. Înainte de un meci cu Bistriţa a ştiut un fotbalist de la Bistriţa. Deci mi-a venit să vomit de nervi.

Băi, se poate aşa ceva? Nu vreau să ştii ce ştiu eu. Bine, nu sunt ca ăla de la Rapid care a văzut sute de mii de meciuri. Există cineva de la Rapid care a văzut sute de mii de meciuri (n.r. ironic), există o declaraţie. Bravo lui, foarte frumos. Meciuri mai mici a văzut. Nu vreau să ştii echipa Ripensiei. Bă, dar să nu ştii adversarul tău direct, dacă e stângaci sau dreptaci, cum îl cheamă... n-ai cum. Înseamnă că nu eşti fotbalist profesionist.

Eu spun în general, bă, trebuie să ştii. Uite, un arbitru care se respectă urmăreşte echipele pe care le arbitrează. Ca să vadă cine stă la limita off-side-ului, cine... sunt multe chestii. Dacă noi jucăm cu Craiova, dacă un jucător nu s-a uitat la meciul Voluntari - Craiova 3-1, a făcut o mare greşeală. Şi clar că nu s-a uitat.

Avem destui care se uită. E Tănase, care lui Tănase nu-i scapă nimic. E Octavian Popescu... normal că-i mai verific să văd ce fac. Să nu te uiţi la Champions League? I-ar ajuta să se uite.

Am încercat să-i forţez. I-am pus pe toţi să se uite la meci şi am văzut că se uită cu silă. Dar nu ai cum să nu te uiţi”, a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare