Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis lui Contra: "Meciul de la Cluj este mult mai important"

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis lui Contra: "Meciul de la Cluj este mult mai important"

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Echipei Naţionale, Mihai Stoichiţă, nu crede că Liga Naţiunilor este o competiţie foarte importantă pentru "tricolori", cel puţin nu atât de important precum vede preliminariile pentru Campionatul European din Italia, de anul viitor, acolo unde participă selecţionata sub 21 de ani.

Stoichiţă a dezvăluit în direct, la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, mesajul pe care i l-a transmis lui Cosmin Contra într-o discuţie telefonică. "Cosmine, sunt fanul naţionalei României, dar mi se pare mult prea important meciul de la Cluj (n.r. cu Ţara Galilor) decât cele din Cupa Naţiunilor". 

Oficialul Federaţiei a continuat: "Acesta este un meci care se duce într-o zonă în care nu am mai fost de 20 de ani. Este incomparabil după părerea mea miza competiţiei în care ne reprezintă under 21 faţă de Cupa Naţiunilor". 

Selecţionata condusă de Mirel Rădoi joacă vineri, de la ora 19:00, pe stadionul lui CFR Cluj meciul cu Ţara Galilor, iar marţi cu Liechtenstein. Cu patru puncte din cele două meciuri, România se califică la Campionatul European de anul viitor, din Italia. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitacontraechipa nationalaromania u21calificarecampionatul european 

viewscnt
Articole similare