Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Teja a anunţat la Telekom viitorul lui Nedelcu: "E un fotbalist despre care multă lume spune asta!"

EXCLUSIV | Mihai Teja a anunţat la Telekom viitorul lui Nedelcu: "E un fotbalist despre care multă lume spune asta!"

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a preluat FCSB după ce Nicolae Dică a fost dat afară de Gigi Becali, iar antrenorul de 40 de ani e gata să înceapă munca la noua sa echipă. Pe 10 ianuarie steliştii vor pleca în stagiul de pregătire din Spania.

"Eu voi apela la două module, 4-2-3-1 şi 4-3-3. Pe acestea le-am jucat cel mai mult de când sunt antrenor principal. Sunt două sisteme destul de asemănătoare, din poziţia unui singur jucător poţi trece de la unul la celălalt. Nici nu pot schimba foarte mult fiindcă am doar două săptămâni de pregătire efectivă. 
 
De exemplu, Nedelcu, e un fotbalist despre care multă lume spune că dă randament doar în 4-3-3, cum juca la Viitorul, dar eu cred că şi în 4-2-3-1 Dragoş poate fi foarte bun. Depinde ce anume îi ceri unui jucător când îl pui în 4-3-3 şi ce îi ceri când schimbi modulul", a explicat Teja în exclusivitate pentru Telekom Sport.
 
FCSB va incepe pregatirea de iarna pe 8 ianuarie 2019, atunci cand este programata vizita medicala la Institutul Naţional de Medicina Sportiva. Pe 10 ianuarie, ros-albastrii se vor deplasa spre Marbella, unde vor efectua un cantonament pana pe 24 ianuarie si unde vor fi cazaţi la Hotelul Melia Marbella. FCSB va disputa, in Spania, trei partide amicale, dupa cum urmeaza:
 
- 17 ianuarie - FCSB - FC Luzern (Elveţia)
- 20 ianuarie - FCSB - Shanghai Shenhua FC (China)
- 23 ianuarie - FCSB - Dinamo Kiev (Ucraina)

Afla mai multe despre: nedelcutejafcsbschimbarisistem 

viewscnt
Articole similare