Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Teja le-a interzis jucătorilor să plece din ţară. FC Voluntari nu concepe varianta îngheţării campionatului

EXCLUSIV | Mihai Teja le-a interzis jucătorilor să plece din ţară. FC Voluntari nu concepe varianta îngheţării campionatului

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Teja, antrenorul celor de la FC Voluntari, a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report despre cum a afectat pandemia de coronavirus echipa din judeţul Ilfov.

Teja a anunţat că jucătorii de la Voluntari au liber câteva zile, însă le-a interzis, în special străinilor, să nu plece din ţară: "Am încercat să le dau şi eu liber la băieţi pentru 2-3 zile, pentru că ieri am auzit şi cel puţin până luni le-am dat liber. Luni o să încercăm să vedem care e situaţia, luni sau marţi şi după aceea trebuie să ne antrenăm uşor, uşor, dar vedem în ce condiţii, vedem cum decurg lucrurile. Sper să fie ok, să putem să ne pregătim, ca să începem totuşi campionatul, dar este destul de dificil pe 31.

Am spus ca nimeni să nu părăsească ţara, deci niciun jucător străin să nu părăsească ţara", a spus Teja pentru Telekom Sport. 

Dintre toate variantele pe care le au oficialii LPF, Mihai Teja speră să nu fie îngheţat campionatul, pentru că în acest caz echipa sa ar putea retrograda: "Sper să nu fie această situaţie, pentru că până la urmă punctele câştigate pe teren şi locurile în clasament trebuie să rămână, chiar dacă noi suntem pe ultimul loc. Dacă se îngheaţă campionatul, ar trebui să se îngheţe cu punctele pe care le ai.

Nu e normal, când îngheţi un lucru, normal ar trebui, bun... Sezonul acesta e compromis, începem cu sezonul celălalt de unde am terminat. Trebuie să existe o finalitate, n-am cum să întrerup campionatul, să-l tai cu foarfeca de unde a rămas", a mai spus Teja. 

Afla mai multe despre: mihai tejafc voluntari 

viewscnt
Articole similare